Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Öztürk’ten Teşekkür

Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Öztürk’ten Teşekkür

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarları Odası Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir halkına teşekkür ederken, ‘Başbakan Erdoğan’’a iletilen taleplerin yerine geleceğine inandığını söyledi.

Öztürk, “Türk Esnaf ve Sanatkarının öncüsü Ahi Evran’ın yaşadığı topraklarda bulunan devlet erkanına teşekkür ederiz. Kırşehirliler olarak bayramımıza en iyi şekilde hazırlandık. Allah bir çok ilki yaşamayı bizlere nasip etti.

Ahiliğin kurucusu Ahi Evran ‘Ahlak Abidesi’ dir. Kırşehirliler olarak bizlere öğretilen bu ahlakı yaşamayı önemsiyoruz” dedi.

Başbakan Erdoğan’dan Kırşehirliler adına talepte bulunmanın gururunu yaşadığını belirten Öztürk, “ahi evran üniversitemizin kurulması, adalet sarayı, polis meslek yüksek okulu, hastane binası ve 2009 yılında yine bu meydanda talimatını vererek çalışmalarına başlatmış olduğunuz ahi evran-ı veli külliyesi başta olmak üzere, ismini saymakla bitiremeyeceğim daha birçok projeye desteğinizi biliyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Başbakanım,şehrimize ekonomik canlılık sağlamak amacıyla, taşınması gündemde olan askeri acemi birlik, üniversitemize yeni bölümlerin kazandırılması ve başkentimiz Ankara ile Kayseri ili arasında köprü vazifesi görecek bir hızlı tren hattı gibi beklentilerimiz bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile