Esnafın İstediği Düzenleme Yapıldı

Esnafın İstediği Düzenleme Yapıldı

Buca’da Kozağaç ve Çamlıkule mahallelerini birbirini bağlayan meydan düzenlenmesi park ve Atatürk Büstü açılışı gerçekleşti.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın bölgede yaptığı ziyaret sırasında Kozağaç Meydanı esnafından gelen talebi yerine getirdi. Başkan Tatı, bölgedeki yenilenen park, meydan düzenlemesi ile Atatürk büstü açılışını halkla birlikte gerçekleştirdi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı eşi Oya Tatı’nın yanı sıra açılışa CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ve yöneticiler Pir Sultan Abdal Derneği Yöneticileri, Otokent Başkanı Yılmaz Akın, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta, Kozağaç ve Çamlıkule Mahallelerini Mustafa Kemal Atatürk Anıtıyla birleştirdiğini söyleyen Kozağaç Mahalle Muhtarı İdris Avcı, kendilerine yapılan hizmetlerin göstergesinde Başkan Ercan Tatı’ya olan güvenlerinin sonsuz olduğunu söyledi.

YENİ BİR PARK İSTEDİLER

Çamlıkule Mahalle Muhtarı Kamer Kurt ise, Başkan Tatı’nın kendilerine verdiği tüm sözlerin arkasından durduğunu söyledi.

Kurt, “Başkanımız Ercan Tatı seçim öncesi bizleri ziyaret ettiğinde ne kadar sorunumuz varsa kendisine aktarmıştık. Göreve geldiği andan itibaren bizlerle olan temasını hiç kesmedi. Çok değil on beş güncesine kadar mahallemizin muhtarlık binasının açılışını gerçekleştirdi. Bugünde 2 farklı açılışla aramızda” dedi.

Kozağaç ve Çamlıkule Mahallelerine kapalı pazaryeri, muhtarlık ofisleri, çevre düzenlenmeleri ve içlerinde yediden yetmişe her vatandaşın kullanabileceği spor aletleri barındıran modern parklar kazandıran Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı bölgeye bu kez de meydan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yer aldığı bir büst armağan etti. Buca’da hizmetlerin hız kesmeden devam edeceği ve Avrupa standartlarını yakalamış bir ilçe olma yolunda hızla çalıştıklarını belirten Başkan Tatı, aynı bölgede önemli bir toplantı merkezi ve salonların bulunacağı çok amaçlı kültür ve etkinlik merkezı yapacaklarını hatırlattı. Buca Belediye Başkanı Yarı Olimpik yüzme Havuzu’nun da temelinin atılacağını belirtirken, Şirinyer Pazaryeri alanındaki Şirinyer Projesi ile Buca Pazaryeri’nin de düzenleneceğini kaydetti şunları söyledi: “Esnaf arkadaşlarım, buranın düzenlenmesini istemişlerdi. Halkımız da karşı parkın düzenlenmesini istemişlerdi. Ve oldu. İstediğiniz parkı not aldım. Mülkiyetinde bir sorun yoksa o parkı bitmiş bilin. Şimdi en büyük sorunumuz üzerinde de teknik elemanlarımız çalışıyor. Buranın imar durumu ile ilgili. Ona da söz vermiştik. Demek ki geriye bir tek bunlar kalmış. Söylediklerimizin yüzde 80’nini yapmışız. Ama kalan 2 yılda yüzde 20’sini yapacağız diye bir şey yok. Hedefler ulaşılmak için değil aşılmak içindir. Bizler hedefi hep beraber aşacağız.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile