Esnafin Korkulu Rüyasi Olan Hirsiz Yine Motosiklet Çaldi

Esnafin Korkulu Rüyasi Olan Hirsiz Yine Motosiklet Çaldi

Esenyurt’ta esnafin korkulu rüyasi olan hirsiz, yine motosiklet çaldi. Geçtigimiz günlerde bir isletmede kurye olarak ise baslayip 2. siparisinde motosikleti çalan sahis, bu sefer de kurye arkadasindan denemek için aldigi motosikletle kayiplara karisti. Kuryenin son siparisini götürdügü o anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.



Olay, geçtigimiz Çarsamba günü saat 13.00 siralarinda Dogan Arasli Bulvari’nda yasandi. Iddialara göre daha önce de kurye olarak çalismaya basladigi isletmede, 2. siparisini götürdükten sonra motosikleti çalarak kayiplara karisan Kagan Ç., yine motosiklet çaldi. Bir kebapçinin siparisini götüren kurye, isiklarda daha önceden tanisikligi olan Kagan Ç. ile karsilasti. Kuryeye, “Ben de bu motosikletten almayi düsünüyorum, bir kez binebilir miyim” diyen Kagan Ç., anahtarini aldigi motosikletle kayiplara karisti. Arkada yemeklerin de bulundugu motosikletin geri gelmeyecegini fark eden kurye ise isletme sahibi Yücel Çemsit ile karakola giderek sikayetçi oldu. Kuryenin çalinan motosikletle son siparisine gittigi o anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

“MOTOSIKLETLE BIRLIKTE YEMEKLERDE ÇALINDI”

Yasanan hirsizlik hakkinda konusan Yücel Çimsit, “Geçtigimiz gün saat 13.00 siralarina bir kurye arkadasimiz yemek paketi götürmüs. Isiklarda Kagan Ç. isimli hirsiz sahis ile karsilasmis. Tabi göz asinaligi oldugu için çocukla sohbet etmeye baslamislar. O sirada hirsiz, bizim arkadasimiza ‘Abi bende bu motordan alacagim, nasil bir motor acaba” demis. Arkadasimizda aklina kötü bir sey gelmeyerek motoru vermis. Tabi hirsiz gidis o gidis, bir daha gelmemis. Arkada yemekte varmis, onu da alarak kayiplara karismis” dedi.



“ÇALDIKLARI MOTOSIKLETLERI PARÇALATIYORLARMIS”

Motosikleti çalanin sabikali oldugunu ifade eden Çimsit, “Tabi hirsizlik sonrasinda karakola gittik ve hirsizi teshis ettik. Zaten daha önceden de onlarca suç kaydi varmis. Hatta ögrendik ki bunlarin çalistigi bir motorcu varmis. Çaldiklari motosikletleri oraya götürüp parçalayip, satiyorlarmis. GPS’ten de baktik zaten. Tam o motorcuya geldikten sonra motosikletimiz kayboluyor. Biz motoru alali daha bir ay oldu. Senetleri duruyor daha. Ben polislerden özellikle rica ediyorum, biz çok magdur durumda kaliyoruz. Tek motorla ortada kaldik artik paketlerimizi yetistiremiyoruz” diye konustu.

(Hakan Polat - Erdal Can Içelli-IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile