Esnafin Sikayetleri Dikkate Aliniyor

Esnafin Sikayetleri Dikkate Aliniyor

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, sehrin lokomotifi, ticaretin bel kemigi esnaflarin temsilcisi konumundaki odalar ile istisare halinde bulunmasina özel önem gösteriyor. Baskan Yardimcisi Hasan Günden, bu dogrultuda oda baskanlari ve üyeleri ile bir araya geldi.

Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Hasan Günden baskanlik ettigi ve Meclis Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya; Belediye Baskan Yardimcisi Okan Kaltu, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (DESOB) Baskani Mustafa Kayikçi ile 15 odanin baskanlari ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

Esnaflarin talep ve beklentilerini dinleyen Baskan Yardimcisi Hasan Günden, istisareyi esas alan bir anlayisla sehrin tüm paydaslariyla isbirligi halinde olduklarini ifade etti.

Zaman zaman sehir merkezinde Düzcespor ve diger amatör spor kulüplerine destek olmak amaciyla kurulan alisveris çadirlarina yönelik esnaflarin sikayetlerini dikkate aldiklarini dile getiren Günden, vatandaslara ucuz alisveris imkani saglayacak, ayni zamanda esnaf ve amatör spor kulüplerine maddi destek saglayacak uygulamalari disiplinli ve koordineli sekilde birlikte hayata geçireceklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile