ESO Baskani Kesikbas, Özaydemir'e Ödülünü Takdim Etti

ESO Baskani Kesikbas, Özaydemir'e Ödülünü Takdim Etti

Eskisehir Sanayi Odasi (ESO) Baskani Celalettin Kesikbas, ESO eski Baskani Savas Özaydemir’e ‘Yasam Boyu Onur Ödülü’nü takdim etti.

Üçüncüsü düzenlenen Eskisehir Basari Ödülleri Final Töreni, bir otelin etkinlik salonunda genis katilimla gerçeklestirildi.

200 bin kisiyi asan internet oylamasi ve jüri tarafindan çesitli kategorilerde verilen ödüllerde ESO eski Baskani Savas Özaydemir, ‘Yasam Boyu Onur Ödülü’ne layik görüldü.

Özaydemir’e ödülü, ESO Baskani Celalettin Kesikbas tarafindan takdim edildi.

"ESO ülkemizin en basarili kurumlarindan biri”

ESO Baskani Kesikbas, ödül töreninde yaptigi degerlendirmede Eskisehir sanayisinin gelismesine Savas Özaydemir’in büyük katkilar verdigini belirterek, “Sanayimize kattiginiz deger çok kiymetli. Eskisehir Sanayi Odasi’nin gelismesinde, bugünlere ulasmasinda ve sayginliginin olusmasinda unutulmaz emekleriniz var. Eskisehir Sanayi Odasi bugün ülkemizin en basarili kurumlarindan biri. Daha çok proje üreten ve üyelerine daha iyi hizmet vermek için çalisan bir kurum olmak için çalisiyoruz. Hep birlikte sanayimizi ve sanayicilerimizi daha ileri tasimak en önemli misyonumuz. Eskisehir Sanayi Odasi sizlerin emeklerinizle büyüdü. Bizlere devrettiginiz bayragi daha ileriye tasimak için yorulmadan hedeflerimize yürüyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile