ESOGÜ'de 'Endemik Çagrisimlar' Konulu Karma Seramik Ve Resim Sergisi Açildi

ESOGÜ'de 'Endemik Çagrisimlar' Konulu Karma Seramik Ve Resim Sergisi Açildi

Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde on gün süreyle açik kalacak ‘Endemik Çagrisimlar’ konulu seramik ve resim sergisi, Rektör Prof. Dr. Kemal Senocak’in katilimiyla açildi.

Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ziraat Fakültesi’nin düzenledigi, on gün sürecek ‘Endemik Çagrisimlar’ konulu karma seramik-resim sergisi açildi. Ziraat Fakültesi fuayesinde düzenlenen serginin açilisina, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Senocak ve Ziraat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yusuf Ersoy Yildirim da katildi.

Serginin yöneticiligini yürüten Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu ögretim üyesi Doç. Cüneyt Er, ESOGÜ Ziraat Fakültesi ögretim üyesi Doç. Dr. Canan Kop Bozbay ile birlikte endemik temali sanat eserleri üretilmesini amaçlayan serginin hazirlik sürecini yürüttüklerini ifade etti.

Serginin bilimin sanatla iletisim içinde oldugunu ve sanatçinin bilimden beslenebildigini göstermesi açisindan önemli oldugunu dile getiren Doç. Cüneyt Er, eserlerin çogunun sahipleri tarafindan Ziraat Fakültesi’ne hibe edildigini ve bu eserlerle Ziraat Fakültesi’nin küçük çapli bir sanat koleksiyonunun olusmaya basladigini da sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile