ESOGÜ Eskisehir Endüstri Fuari'nda

ESOGÜ Eskisehir Endüstri Fuari'nda

Eskisehir Endüstri Fuari’nda Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ)’ni temsilen ESOGÜ Mühendislik-Mimarlik Fakültesi stant açti.

Fuar açilisina ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Senocak, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Rifat Edizkan, ESOGÜ Mühendislik-Mimarlik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Muammer Kaya ve Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Ender Demirel de katildi.

Mühendislik-Mimarlik Fakültesi Dekanligi organizatörlügünde açilan ESOGÜ standina Bilgisayar Mühendisligi Bölümünden Prof. Dr. Ahmet Yazici ve Dr. Ögr. Üyesi Eyüp Çinar, Uçak Mühendisligi Bölümünden Prof. Dr. Melih Cemal Kushan, Dr. Ögr. Üyesi Zafer Öznalbant ve Dr. Ögr. Üyesi S. Fehmi Diltemiz, Elektrik-Elektronik Mühendisligi Bölümünden Prof. Dr. Hakan Çevikalp, Insaat Mühendisligi Bölümünden Prof. Dr. Murat Karacasu ve Yazilim Mühendisligi Bölümünden Dr. Ögr. Üyesi Ugur Yayan arastirma gruplari ile birlikte katilim sagladi.

ESOGÜ Mühendislik-Mimarlik Fakültesi ekibi fuar süresince Akilli Fabrika ve Robotik Laboratuvari, Ulastirma Laboratuvari, Havacilik Arastirmalari Laboratuvari, Makine ile Ögrenme ve Bilgisayar ile Görü Laboratuvari’nda yürütülen ulusal ve uluslararasi projeler ve ulusal yarismalara katilan ögrenci projelerini görseller ve prototipler ile fuar katilimcilarina tanitacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile