Espiye'de Degerlendirme Toplantisi Düzenlendi

Espiye ilçesinde orman yanginlari ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele konularinin ele alindigi degerlendirme toplantisi yapildi.

Kaymakami Taner Tengir baskanliginda, kaymakamlik binasinda gerçeklestirilen toplantiya Belediye Baskani Mustafa Karadere, Jandarma Komutani Üstegmen Baris Dogan, Emniyet Müdürü Yilmaz Uysal, Orman Isletme Müdürü Mutluhan Kurt, Ilçe Saglik Müdürü Tugrul Yildirim katildi.

Tengir, burada yaptigi konusmada, Giresun genelinde orman bölgelerine girislerin yasaklandigini animsatarak, vatandaslarin alinan kararlara uymalarini istedi, orman yanginlarina karsi dikkatli ve duyarli olunmasi gerektiginin de altini çizdi.

Kaymakam Tengir, Espiye genelinde olasi orman yanginlarinin önlenmesi, çikabilecek yanginlarin kisa sürede en az zararla söndürülmesi için Orman Isletme Müdürlügünün 8 seflikte görevli personel ile araliksiz kontrollere devam ettigini vurguladi.

Kovid-19 ile mücadele ve asi konusuna da deginen Tengir, ilçede 60-65 yas nüfusunda asilama oranlarinin yüksek oldugunu ifade ederek, "Ancak Espiye genç nüfusa sahip bir ilçe. Gençlerimizin asiya karsi duyarli olmalarini ve asilarini yaptirmalarini istiyoruz. Ayni sekilde diger vatandaslarimizin da asi olmalarini ve herkesin maske, mesafe ve temizlik kurallarina uymalarini istiyoruz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile