Estetik Dolandiricisi Doktor Ve Ekibi Polisin 6 Aylik Takibiyle Yakalandi

Estetik Dolandiricisi Doktor Ve Ekibi Polisin 6 Aylik Takibiyle Yakalandi

Aksaray’da kendisine burun ve burun estetigi ameliyatina gelen hastalarindan malzeme parasi adi altinda para talep ederek ortaklarinin islettigi medikal dükkanina yönlendiren ve yaptigi estetik ameliyatlarini saglik ameliyati gibi göstererek kamuyu yüksek miktarda zarara ugratan doktor ve ekibi polisin 6 aylik takip sonucu yaptigi operasyonla yakalandi.

Edinilen bilgiye göre, 7 ay önce bir hastanin polise sikayetiyle gün yüzüne çikan dolandiricilik olayiyla ilgili Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Subesi ekipleri Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde harekete geçerek olayla ilgili genis çapli arastirma ve takip baslatti. Egitim ve Arastirma Hastanesinde Kulak Burun Bogaz (KBB) bransinda saglik hizmeti verirken istifa eden doktor S.Ç. (41) ve ortaklari oldugu belirlenen medikal isletmecileri T.Ö. (50) ve A.V. (44) hakkinda teknik ve fiziksel takip baslatildi. 6 ay süren teknik ve fiziksel takiple sahislarin her türlü suçlarini delillerle çikaran KOM ekipleri bunun üzerine operasyon için dügmeye basti. Özel muayenehaneye ve medikal dükkanina yönelik yapilan operasyonlarda doktor ve medikal isletmecisi 2 arkadasi gözaltina alindi.

“Irtikap-Suçtan Elde Edilen Malvarligi Degerlerini Aklama-Kamu Kurumu Aleyhine Dolandiricilik” suçlari ve kendisine burun ve burun estetigi ameliyatina gelen hastalarindan malzeme parasi adi altinda para talep ederek medikal is yerlerine yönlendirdigi, yapmis oldugu estetik ameliyatlarini saglik ameliyati gibi göstererek kamuyu yüksek miktarda zarara ugrattiklari” suçundan gözaltina alinan doktor ve ekibi emniyetteki sorgularinin ardindan Aksaray Adliyesine sevk edildi. Burada hakim karsisina çikarilan 3 süpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile