Eto Başkanı Harun Karacan:

Eto Başkanı Harun Karacan:

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, Dünyada lider bir ülke olmanın yolunun ancak çok çalışmak ve üretmekten geçtiğini söyledi.

ETO Başkanı Karacan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Şehit Fazıl Yıldırım ve Salih Zeki Anadolu liselerindeki öğrencilerle buluştu. Bu bayramın öneminden bahseden Karacan, atalarımızın kanları, canları pahasına bu kutsal vatan topraklarının kazanılması sürecinden günümüze köprüler oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde gençlerimize çok büyük görevler düştüğünü belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, gençlere seslenerek “ETO olarak bizde bu anlamlı günde sosyal sorumluluğumuz gereği gençlerimizle birlikte olmak, yarının yönetici, tüccar, esnaf, öğretmen, aydın ve bilim insanlarıyla ülkemizin geçmişten geleceğe geçirdiği dönüşümleri paylaşmak, yaşadıkları kentin bu süreçteki rolünü ve ileriye dönük beklentilerimizi paylaşmak istedik. Atatürk’ün de dediği gibi, büyük bir askeri mücadele ile elde edilen bu vatanın küreselleşen dünyada bağımsız, onurlu, başı dik olabilmesinin tek yolu, bu zaferin ekonomik zaferlerle taçlandırılmasıdır. Bu da ancak çalışmak ve üretmekle olacaktır. Dünyada lider bir Türkiye olmanın temel felsefesi budur. Başka türlü söyleyecek olursak, “Hayatta ya tozu dumana katarsınız, ya da tozu dumanı yutarsınız” şeklinde konuştu.

Başkan Karacan, öğrencilerle teker teker ilgilenerek, geleceğe dair planları hakkında da sohbet etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile