ETO'nun Yeni Yönetimi Mazbatasini Aldi

ETO'nun Yeni Yönetimi Mazbatasini Aldi

Edremit Ticaret Odasinda (ETO) yönetim kurulu devir teslim töreni gerçeklestirildi. Devir teslim törenine ETO’nun yeni Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Çetin, Meclis Baskani Bayram Kayahan, Yönetim Kurulu üyeleri ve eski Oda Baskani Coskun Salon katildi.

ETO’nun yeni baskani Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Edremit Ilçe Seçim Kurulunda gerçeklesen tören ile Ilçe Seçim Müdürü Bahattin Güngören’nden mazbatalarini aldi.

Ardindan odaya geçen yeni yönetim, burada eski Baskan Coskun Salon ve oda personeli tarafindan karsilandi.

Ticaret Odasi Meclis Salonu’nda gerçeklesen devir teslim töreninde eski Baskan Coskun Salon, 7 yillik görev süreleri içerisinde yaptiklari icraatlar hakkinda bilgi vererek, yeni seçilen Baskan Çetin ve yönetim kurulu üyelerine basari dileklerinde bulundu.

Yeni Baskan Ahmet Çetin de Coskun Salon ve yönetimine yaptiklari hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek, eski yönetim tarafindan hazirlanan tüm projelerin tamamlayacaklarinin sözünü verdi.

Salon, veda konusmasinda, “2015 yilindan beri çalisma arkadaslarimla birlikte olmaktan çok mutluyum, 7 senedir bulundugumuz konumu en iyi sekilde temsil edebilmek ve bölgemizin kalkinma planlarina uygun olarak üyelerimize hizmet verebilmek için çalistik. Bir kusurumuz olduysa lütfen affedin. Artik bayragi Ahmet Çetin ve ekibine devrediyoruz. Edremit Ticaret Odasini ve üye hizmetlerini çok daha güzel yerlere getireceklerine olan inancimiz tam. Ahmet Çetin’e ve yeni yöneticilerimize basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Eski Baskan Salon ve ekibi ile oda çalisanlarina tesekkür eden ETO’nun yeni Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Çetin, “Seçim beyannamemizde de söyledigimiz gibi Coskun Salon’un baslattigi ve devam ettirdigi projelere hepsine tek tek devam edecegiz, hepsine devam ettirecegiz. Özellikle zeytinyagindaki cografi isaret, akredite, laboratuvar çok önemli. Mutlaka bunlari devam ettirecegiz. Biz de yeni projeler üretip Edremit’e, Havran’a faydali olmak, iki ilçenin ticari hayatini daha çok zenginlestirmek, Edremit ve Havran’i daha çok marka sehir haline getirmek için elimizden gelen her seyin fazlasini yapmak için ugrasacagiz” dedi.

Devir teslim töreninde konusan ETO Meclis Baskani Bayram Kayahan da, “Yeni bir soluk, yeni bir nefes, yeni bir taze kan, yeni bir düsünce katmak için Edremit Ticaret Odasinin devir teslim törenine hos geldiniz. Bu devir teslim töreniyle birlikte bölgemizin ticaretine daha ciddi, eskiden oldugu gibi daha önemli hizmetler yapacagimiza inaniyorum. Seçimlerin Edremit ve Havran basta olmak üzere bütün körfezimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” açiklamasini yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile