ETSO Baskani Yücelik Açiklamasi 'Gençlerimizin Dinamizmi, Ülkemizin Güvencesidir'

ETSO Baskani Yücelik Açiklamasi 'Gençlerimizin Dinamizmi, Ülkemizin Güvencesidir'

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Mesajinda, Atatürk, silah arkadaslari ve onlarin ardindan yürüyen Türk Milleti’nin ulusal egemenligi ve vatan topraklarinin düsman isgalinden kurtarilmasi için en önemli adimin atildigi 19 Mayis 1919’dan bu güne 103 yil geçtigini kaydeden Yücelik, Atatürk’ün Samsun’a çikarak milli mücadeleyi baslattigi bugünün tarihin dönüm noktalarindan biri oldugunu söyledi.



ETSO Yönetim Kurulu Baskani Yücelik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“19 Mayis, Türk Milleti’nin bagimsizlik ve özgürlük umutlarinin inanca dönüstügü, kurtulus atesinin yakildigi ve aydinlik bir gelecege olan inancin daha da güçlendigi günün adidir. Bu anlamli günü gençlerimize bayram olarak armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük umut besledigi gençlerimizin, en donanimli sekilde kendilerini yetistirmesi, emin adimlarla hedeflerine ulasmalari elzemdir. Çünkü gençlerimiz; ülkemizin güvencesi, gelecegi, dinamizmi ve bitmeyen enerjisidir. Onlarin milli, manevi ve insani degerlere sahip olarak yetistirilmesi, ülkemizin istikbali açisindan çok önemlidir. Cumhuriyetimiz; vatani, milleti ve güçlü Türkiye’yi koruma ve devam ettirme ruhunu asla kaybetmeyecek olan Türk gençliginin, üstün gayret ve basarilari ile sonsuza kadar var olacaktir.”

Baskan Yücelik, “103. Yildönümünü kutladigimiz bu anlamli günde, vatanimiz için canlarini feda eden aziz sehitlerimizi rahmet, minnet ve saygiyla aniyor, basta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere kahraman gazilerimize sükranlarimi sunuyorum. Milletimizin, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlu olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile