ETÜ'lü Muhammet Ali Hirvatistan'dan Gümüs Madalya Ile Döndü

ETÜ'lü Muhammet Ali Hirvatistan'dan Gümüs Madalya Ile Döndü

Erzurum Teknik Üniversitesi’nin (ETÜ) Milli Sporcusu Muhammed Ali Demirel, Büyükler Avrupa Judo Sampiyonasi’nda gümüs madalyanin sahibi oldu.

Hirvatistan’in Baskenti Zagreb’te düzenlenen Büyükler Avrupa Judo Sampiyonasi’nda 66 kiloda mücadele eden ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Egitim ve Spor Ögretmenligi Bölümü ögrencisi Muhammet Ali Demirel, finale kadar yükselerek gümüs madalyayi ülkemize kazandirdi.

Elde ettigi sonuçla Paris 2024 Yaz Olimpiyat oyunlarina katilmak için önemli bir avantaj elde eden Demirel, müsabaka sonrasinda yaptigi açiklamada büyük mutluluk yasadigini belirtti.

Demirel’i tebrik eden Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, büyük gurur yasadiklarini ifade ederek, “Muhammet Ali bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yasatti. Ülkemizi ve üniversitemizi en iyi sekilde temsil etti ve sampiyonayi Avrupa ikincisi olarak tamamladi. Bu yil Paris’te düzenlenecek olan olimpiyatlarda kendisinden altin madalya bekliyoruz. Bu vesileyle bir kez daha kendisini ve teknik ekibini yürekten kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile