Ev Kiralama Platformu Missafir'e Gelen Talepler Yüzde 300 Artti

Missafir'in Kurucusu Mehmet Yüksel: 'Tüketici tercihlerinde bes yilda olusabilecek degisiklik bir anda yasandi' 'Türkiye ve Kibris’taki ev sayimizi 1.000'e çikartirken bu yil sonuna kadar yurt disina da açilmayi planliyoruz. Ingiltere'nin yani sira Orta veya Dogu Avrupa'da bir ülkede daha yerimizi alma hedefindeyiz'

Missafir'in Kurucusu Mehmet Yüksel, tüketici tercihlerinde bes yilda olusabilecek degisikligin bir anda yasandigini belirterek, "Turizmin yogunlastigi temmuz ve agustos döneminde rezervasyon taleplerinde yüzde 300 artis yasadik." ifadelerini kullandi.

Garanti BBVA'dan yapilan açiklamaya göre, Türkiye girisimcilik ekosistemine katkisiyla fark yaratan Garanti BBVA Partners Girisim Hizlandirma Programi yeni dönem girisimleri arasinda yer alan Missafir, ev kiralama alaninda Türkiye'nin ilk kisa ve orta vadeli ev kiralama yönetim platformu olarak hizmet veriyor.

Kasim 2018'de PropTech dikeyinde bir start-up olarak kurulan Missafir, Antalya, Bursa Istanbul, Izmir, Kocaeli Mardin, Mugla ve Sakarya olmak üzere 8 lokasyonda ev kiralama yönetimi yapiyor.

Bugüne kadar hizli büyüme basarisi gösteren Missafir, yakin gelecekte hizmet verdigi bölgelere Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’ni de ekleyecek.

- "Yurt disina da açilmayi planliyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Missafir'in Kurucusu Mehmet Yüksel, kisa ve orta vadeli ev kiralama yönetimi hakkinda bilgi verdi.

Kisa ve orta dönem ev kiralamalarinda profesyonel hizmet sunumunun, dünyada çok artis trendinde olan bir hizmet modeli oldugunu belirten Yüksel, sunlari kaydetti:

"Missafir bir yandan otel kalitesinde ve ev konforunda konaklama deneyimi sunarken diger yandan ev sahiplerini evlerini kiralama süreci ile ilgili her türlü problem ve ugrasidan kurtariyor. Pandemi etkisiyle otel yerine evlerde konaklamanin tercih edilmesi, ev konaklama sektörünün hizli büyümesine katkida bulundu. Tüketici tercihlerinde bes yilda olusabilecek degisiklik bir anda yasandi. Turizmin yogunlastigi temmuz ve agustos döneminde rezervasyon taleplerinde yüzde 300 artis yasadik. Kisa dönem ev kiralamalarinda evlerin konforu, ev sahiplerinin yaklasimi ve misafirlere hizmet seviyesi kisiden kisiye degisiyor. Bir standart olmamasi konaklama yapanlar için hem ev arayisinda hem de konaklamalar sirasinda problemler yaratabiliyor. Missafir olarak konaklama yapmak isteyenlere A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlari ve beklentileri karsilayan yüksek standartlarda ve kalitede, güvenilir hizmetlerimizi 7/24 sunuyoruz."

Hizli büyüyen bir start-up olarak 2020 yilinda aldiklari yatirimlarla büyümelerini daha da hizlandirdiklarini bildiren Yüksel, arkalarinda yatirimci destegi olmasinin, salgina ragmen yeni pazarlara açilmalarini, ekibi genisletmelerini ve hizmet kalitesini artirmalarini sagladigini aktardi.

Yüksel, "Türkiye ve Kibris'taki ev sayimizi 1.000'e çikartirken bu yilsonuna kadar yurt disina da açilmayi planliyoruz. Ingiltere'nin yani sira Orta veya Dogu Avrupa'da bir ülkede daha yerimizi almayi planliyoruz. Hedefimiz, verdigimiz hizmetlerle ve teknolojinin de yardimiyla Türk misafirperverligini tüm dünyaya duyurmak." ifadelerini kullandi.

- Konaklama sirasinda evde çikabilecek tüm problemler için çözüm hizmeti

Verilen bilgiye göre, Missafir bir yandan ev sahiplerine diger yandan tatil ve is amaçli seyahat edenlere uçtan uca hizmet sunan dijital bir platform olma özelligini tasiyor.

Tatil planlamalarinda evde konaklamaya ilginin arttigi salgin döneminde Missafir, tatilcilere, güvenli, konforlu ve problemsiz konaklama imkani sunuyor.

Missafir, evini kisa ya da orta vadeli kiraya vermek isteyen veya misafirlerle paylasmak isteyen ev sahiplerinin uygun adaylar bulabilmesi için hem dijital hem de operasyonel çözümler sunuyor.

Evin misafirlere hazirlanma sürecindeki dekoratif dokunuslardan profesyonel fotograf çekimine, dünyada en çok talebi olan 15 platformda profil olusturulmasindan ilanlarin üst siralarda çikmasini saglayan arama optimizasyonuna ve kira gelirini maksimize eden dinamik fiyatlandirmaya kadar farkli hizmetler veriyor.

Ayrica konaklama öncesi temizlik, anahtar teslimi, konaklama sirasinda evde çikabilecek tüm problemler için hizli çözüm hizmetleri sagliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile