Ev Sahibine Kizan Öfkeli Kiraci Evi Atese Verdi

Ev Sahibine Kizan Öfkeli Kiraci Evi Atese Verdi

Karaman’da ev sahibinin evi bosalt demesine öfkelenen kiraci kadin, oturdugu evi atese verdi.

Olay, Siyahser Mahallesi Sehit Bayram Yildiz Caddesi üzerinde bulunan 2 katli müstakil evin birinci katinda yasandi. Iddiaya göre, I.Y.’ye ait evde kiraci olarak oturan B.S. isimli kadin ev sahibinin evi bosalt demesine sinirlenerek oturdugu evi atese verdi. Kisa sürede alevlere teslim olan evi fark eden çevredeki vatandaslar durumu hemen 112 Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan olmazken yangin itfaiye ekiplerince üst kata siçramadan kontrol altina alinarak söndürüldü. Yanginda kiraci B.S.’nin oturdugu ev esyalari ile birlikte yanarak kullanilamaz hale geldi.

Evi bosalt dedik diye evi atese vermis

Ev sahibi I.Y.’nin esi gazetecilere yaptigi açiklamada, “Kalender diye burayi beklemesi için evimize oturttuk. 2 yildir da kendisinden kira almadik. Su borusu patladi diye bizi aradi. Biz de üst kattaki kiraci ile birlikte yaptir deyince ben para filan vermem dedi.

Daha sonra tamam biz yaptiririz sen evden çik deyince de bize evi bosalt dediniz, diye evi atese vermis” diye konustu.

Kiraci olarak oturdugu evi atese veren kiraci B.S. ise olaydan sonra polis tarafindan gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile