Ev Ve Is Yerinden Cephanelik Çikmisti, 1 Kisi Tutuklandi

Ev Ve Is Yerinden Cephanelik Çikmisti, 1 Kisi Tutuklandi

Samsun’da polisinin düzenledigi ve çesit çesit uyusturucu ile çok sayida silah ele geçirildigi operasyonda gözaltina alinan sahis tutuklandi.

Edinilen bilgiyi göre, Samsun Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde uyusturucu ve kaçakçilik suçlariyla mücadele kapsaminda çalisma yapan Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ile Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda dogrultusunda Ilkadim ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bir is yerine ve Atakum ilçesinde bir ikamete operasyon düzenlendi.

Yapilan aramalarda, 10 adet çesitli çaplarda tabanca, 3 adet 12 kalibre tüfek, 121 adet tabanca fisegi, 36 adet tüfek kartusu, 1 adet namluya yiv set çekme aparati, 4,14 gram esrar maddesi, 2,85 gram metamfetamin maddesi, 2,41 gram bonzai (sentetik kannabinoid) maddesi, 0,55 gram kokain maddesi, 0,55 gram skunk maddesi, 0,13 gram eroin maddesi, 19 adet ecstasy hap, 40 kapsül sentetik ecza ve 1 adet esrarli sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltina alinan A.G. uyusturucu suçundan islemlerinin tamamlanmasinin ardindan "silah ticareti yapmak" suçundan KOM Sube Müdürlügü ekiplerince bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. A.G. çikarildigi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile