Evciler Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer Açıklama Yaptı

Evciler Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer, ilçede isale hattı borularını daha hijyenik malzemeyle değiştirdiklerini ve içme suyu sorununu uzun süreli olarak çözdüklerini bildirdi.

Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin önemli sorunlarından biri olan kanalizasyon çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Toplam 10 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattının yenilendiğini ve eklemeler yapıldığını söyleyen Özer, ''İçme suyu merkezinin isale hattı borularını değiştirip daha hijyenik malzeme döşeyerek Evciler'in içme suyu sorununu uzun süreliğine çözdük'' dedi.

Belediye bütçesiyle Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonuna katkı sağladıklarını ve 27 kamera kurarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis ettiklerini dile getiren Özer, belediyeye 6 yeni araç alarak filolarını genişlettiklerini kaydetti.

Özer, yol ve sokak düzenlemelerine ara vermeden devam ettiklerini ve ilçe merkezine 22 bin metrekare kilitli beton parke taşı döşedikleri bilgisini verdi.

TOKİ'nin ilçeye ticari amaçlı 256 konut yapma projesinin ihale aşamasına geldiğini ve bu hizmeti ilçeye kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Özer, ''İlçeye iki yıllık meslek yüksekokulu açılması konusunda halkımıza sözümüz vardı. Yerine getiremediğimiz tek vaadimiz bu oldu. Meslek yüksekokulu açmak için nüfusun 10 binin üzerinde olması şartı bulunuyor'' dedi.

Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz

Yayıncı: Sedat Gök
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile