Evde Uyuyakalan Kadin Tüm Ekipleri Seferber Etti

Evde Uyuyakalan Kadin Tüm Ekipleri Seferber Etti

Aksaray’da kendisinden haber alinamayan kadini kurtarmak için seferber olan ekipler balkondan girdikleri dairede kadini uyuyakalmis halde buldu.

Olay, Taspazar Mahallesi Sehit Mehmet Meral Sokak’ta bulunan Ekinci Apartmaninin 1. katinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, dün aksamdan beri kendisinden haber alinamayan C.A. (26) isimli kadinin durumundan süphelenen yakinlari kadinin komsularindan yardim istedi. Komsularinin defalarca kapiyi çalmasina yanit vermeyen kadina ulasmak için durum 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Ihbar üzerine olay yerine Aksaray Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri kapiyi çalip ses alamayinca daireye giris yolu aradi. Apartmanin avlusundaki müstemilatin çatisina tirmanan itfaiye erleri balkona çikarak daireye girdi. Içeride inceleme yapan itfaiye erleri kadini uyuyakalmis halde buldu. Saglik ekiplerinin kontrolünden geçirilen kadinin yakinlari iyi haberi alirken, çok sayida ekip uyuyakalan kadin için seferber oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile