Evdeki Halilari Kirleten Itfaiye Eri Helallik Istedi, Aldigi Cevap Sok Etti

Evdeki Halilari Kirleten Itfaiye Eri Helallik Istedi, Aldigi Cevap Sok Etti

Bolu’da yangin çikan apartmanda kedileri disari çikarmak için girdigi dairede halilari kirleten itfaiye eri, ev sahibi kadindan helallik istedi. Itfaiye erinin helallik istedigi kadin ise, "Keske kedilerimi getirseydiniz, o zaman hakkimi helal edecektim" seklinde cevap verdi.

Olay, Saglik Mahallesi Esat Sokak’ta bulunan 5 katli apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katli apartmanin garajinda, henüz bilinmeyen bir sebeple yangin çikti. Dumanlarin sardigi apartmandaki vatandaslar evlerini terk ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Garajda çikan yangin, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle dairelere siçramadan söndürüldü.

Apartman sakini bir kadin, yangin söndürme çalismalari esnasinda evinde kedilerinin bulundugunu ve durumlarindan endise duydugunu söyleyerek, itfaiye ekiplerinin kedilerini kontrol etmesini istedi. Itfaiye ekipleri, kedileri kurtarmak için çati katindan daireye giris yapti. Kedilerin saglik durumlarinin iyi oldugunu gören ve korktuklari için yakalayamayan itfaiye ekipleri elleri bos asagi indi.

"Kedilerimi getirseydiniz hakkimi helal edecektim"

Itfaiye eri, kedilerini bekleyen vatandasa, "Kedileriniz çok saglikli, ben onlari tutamadim; çok ürkmüs hayvanlar. Evinizde bir tane dahi duman yok ama sadece halilariniz biraz batti. Hakkinizi helal edin" dedi.

Itfaiye erinin helallik istedigi kadin ise, "Keske kedilerimi getirseydiniz, o zaman hakkimi helal edecektim" seklinde cevap verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile