Eve Giren Hirsiz, Kaçarken Çaldigi Esyalari Düsürdü

Eve Giren Hirsiz, Kaçarken Çaldigi Esyalari Düsürdü

Elazig’da bir daireye giren hirsiz, altinlari çaldigi sirada evdekilerin uyanmasi sonucu pencereden atlayarak kaçti. Hirsiz, atladigi sirada ziynet esyalarin bir kismini yolda düsürdü. Elinde kalan bir bilezikle birlikte olay yerinden kaçan hirsizin yakalanmasi için Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri çalisma baslatti.

Olay, merkez Yenimahalle Parlak Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 03.00 siralarinda birinci katta bulundan daireye hirsiz girdi. Odanin penceresinden içeri giren hirsiz, evde bulunan telefon ve altin ziynet esyalarini aldi. Ev sahibinin çikan sesler üzerine uyanip hirsizi fark etmesi üzerine hirsiz, aldigi ziynet esyalariyla birlikte pencereden atladi. Atladigi sirada 2 bilezik ve telefonlari düsüren hirsiz, elinde kalan bir bilezik ile kaçarak uzaklasti. Haber verilmesi üzerine olay yerine Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan ve parmak izi alan ekipler, kaçan hirsizin yakalanmasi için çalisma baslatti. Öte yandan, hirsizin kaçma ani bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile