Evi Soyulan Kadinin 'Hirsiz Da Böyle Mi Yapar' Sitemi

Evi Soyulan Kadinin 'Hirsiz Da Böyle Mi Yapar' Sitemi

Aksaray’da bir evden 300 bin liralik ziynet esyasi, 200 bin liralik da elektronik malzeme çalan ve sonra da esyalari kirip parçalayan hirsizlar polisin operasyonuyla yakalandi. Evi soyulan kadin cep telefonuyla evini görüntülerken paramparça gördügü esyalari karsisinda “Hirsiz da böyle mi yapar?” diye sitem etti.

Hirsizlik olayi, Aratol Mahallesi’nde bulunan 3 katli bir apartmanin 1. katindaki dairede yasandi. Edinilen bilgiye göre, akrabalarina bayram ziyaretine giden Mehmet Özay ve ailesi bir süre sonra geldikleri evlerinde hayatinin sokunu yasadi. Kapiyi açip evlerine giren aile adeta savas alanina dönmüs evdeki manzara karsisinda sok oldu. Evi soyulan kadin evin durumunu cep telefonu ile kayit altina almaya basladi.

Ev sahibi kadin, paramparça gördügü esyalari karsisinda “Hirsiz da böyle mi yapar?” diye sitem etti. Aile ziyaretteyken eve giren 4 hirsiz evin adeta altini üstüne getirerek 300 bin liralik ziynet esyasi ile televizyon, telefon, tost makinesi, çaydanlik, bisiklet, elektrikli süpürge gibi 200 bin liralik elektronik malzemeyi çaldi. Ardindan eve zarar veren hirsizlar bulasik makinesi, ankastre ev aletleri, dolaplar ve kalorifer petegi gibi birçok esyayi kirdi. Aile, durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde çalisma baslatarak süphelilerin pesine düstü. Yapilan çalismalar ve güvenlik kameralari incelemesinde kisa sürede kamyonetle kaçan sahislari ve kimliklerini tespit eden polis ekipleri bir ikamete düzenledigi operasyonda 4 süpheliyi de kiskivrak yakalayarak gözaltina aldi. Süpheliler M.Ç. (44), C.Ç. (42), O.B. (36) ve M.S. (25) sorgulanmak üzere Il Emniyet Müdürlügüne götürüldü.

Süpheliler, ifadelerinin ardindan çikarildiklari adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile