Evinde Ölü Bulunan Genç Avukat Topraga Verildi

Evinde Ölü Bulunan Genç Avukat Topraga Verildi

Kastamonu’da durusmadan çiktiktan sonra gittigi evinin banyosunda kendini tavana asarak yasamina son veren avukat Gizem Saraçoglu memleketi Araç ilçesinde topraga verildi. Genç avukat Saraçoglu’nun ölmeden önce "Ben artik dayanamiyorum. Annemi çok seviyorum" yazili not biraktigi ortaya çikti.



Kastamonu Barosuna kayitli Gizem Saraçoglu, dün sabah saatlerinde durusmasindan çiktiktan sonra Candarogullari Mahallesi’nde bulunan evine gitti. Bir süre sonra yakinlari ve arkadaslari tarafindan haber alinamayan genç avukat Gizem Saraçoglu, yakinlari tarafindan evinde ölü bulundu. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Saraçoglu’nun cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardindan Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi’nin morguna kaldirildi.

Cenaze töreni öncesinde Kastamonu Adliyesi’nde giyabi tören düzenlendi.

Törene Kastamonu Cumhuriyet Bassavcisi Gökhan Kapagan, Adalet Komisyonu ve Agir Ceza Mahkemesi Baskani Mehmet Keskin, Kastamonu Barosu Baskani Özgür Demir ve meslektaslari katildi.

Baro Baskani Özgür Demir, Gizem Saraçoglu’nu kaybettikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Kastamonu Cumhuriyet Bassavcisi Gökhan Kapagan ise söyleyecek bir söz bulamadigini ifade ederek, “Avukat Hanim gencecik bir meslektasimizdi. Allah ailesine sabir versin" dedi.

Gizem Saraçaglu’nun cenazesi, yapilan otopsinin ardindan bugün Kastamonu’nun Araç ilçesinde gözyaslari arasinda topraga verildi.



"Ben artik dayanamiyorum"

Avukat Saraçoglu’nun, ölmeden önce not biraktigi ortaya çikti. Polisin evde buldugu notta Saraçoglu’nun "Ben artik dayanamiyorum. Annemi çok seviyorum" yazdigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile