Evinde Ölü Bulunan Sahsin 4 Ay Önce Öldügü Belirlendi

Evinde Ölü Bulunan Sahsin 4 Ay Önce Öldügü Belirlendi

Kastamonu’da yalniz yasadigi evinde ölü olarak bulunan Ümit Bektas’in 4 ay önce öldügü belirlendi. Ayrica evin dis kapisinda bir süredir bekleyen tebligatlarin oldugu görüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kuzeykent Mahallesi Kazim Karabekir Caddesi üzerinde bir süre önce babasini kaybettikten sonra yalniz yasamaya baslayan 57 yasindaki Ümit Bektas’tan komsulari ve yakinlari bir süre haber alamadi. Komsulari ve yakinlari Ümit Bektas’tan uzun zamandir haber alamayinca durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi.

Ihbar üzerine polis ekipleri, Ümit Bektas’in evine giderek çilingir yardimiyla kapiyi açti. Polis ekipleri, girdikleri evde Ümit Bektas’in iskelete dönmüs cesedi ile karsilasti. Yalniz yasadigi ve esinden ayrildigi ögrenilen Ümit Bektas’in cenazesi, Cumhuriyet Savcisinin ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardindan Ankara Adli Tip Kurumu’na gönderildi.

Ilk belirlemelere göre 4 ay önce öldügü ortaya çikti

Bektas’in kesin ölüm sebebinin yapilacak otopsi incelemesinin ardindan belirlenecek. Yapilan ilk belirlemelere göre, Bektas’in yaklasik 4 ay önce öldügü tahmin edildigi ögrenildi. Öte yandan, Ümit Bektas’in evinin dis kapisinda da çesitli tarihlere ait tebligatlarin oldugu ve uzun süredir bekledigi görüldü.



“Uzun zamandir kendisini görmüyorduk, evde cenazesi bulundu”

Bektas’in komsularindan Ifakat Tiryakioglu, “10 yildir burada yasiyorum. Komsumuzu taniyoruz fakat kendisiyle gidip gelmisligimiz yok. Insanlara selam vermezdi, bizlerde diyalogu yoktu. Böyle birisiydi, yalniz tek basina yasiyordu. Bir süredir kendisini görmüyorduk, evde bazen sesini duyardik ama bir süredir sesi yoktu, çikmiyordu” dedi.

Komsularindan bir tanesinin kapisinin önüne tas koydugunu anlatan Tiryakioglu, “Komsularimizdan bir tanesi haber alamayinca kapisinin önüne tas koydu. O tasta yerinden kimildamayinca kapida açilmayinca aramislar haber vermisler. Bunun üzerine dün polisler geldi, incelemede bulundu” dedi.

ektas’in 4 ay önce öldügünün belirtildigini söyleyen Tiryakioglu, “4 ay olmus öleli, biz bayadir kendisini buralarda görmüyorduk. Bazen buralardan geçerken görüyorduk” diye konustu.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile