Evine Giren Yagmur Suyunu Tahliye Etmek Için Bahçe Duvarini Yikti

Evine Giren Yagmur Suyunu Tahliye Etmek Için Bahçe Duvarini Yikti

Antalya’da Pazar aksami yagan yagmur, gece siddetini artirarak Aksu ilçesinde su taskinlarina neden oldu. Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan bazi evler de sular altinda kaldi. Siddetli yagan yagmur, bir evin bahçesinde 1 metreye kadar yükselince, ev sahibi tahliye için çareyi bahçe duvarini yikmakta buldu.

Pazar aksami saat 22.00’de Aksu’da baslayan ve gittikçe siddetini artiran yagmur, Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir evin bahçesinde su birikmesine neden oldu. Bahçede biriken yagmur suyu evin içine doldu. Ev sahibi Ibrahim Yildiz, itfaiyeye haber verdigini belirterek, ardindan bahçe duvarini yikarak suyu tahliye etmek zorunda kaldigini söyledi.

Yukari mahalleden biriken yagmur sularinin bahçesine doldugunu belirten Yildiz, "Komsu binalarin arasindan, yukari mahalleden gelen yagmur suyu evime geliyor. Daha önce de yetkililere söyledim. Su an yapabilecegim hiçbir sey yok. Iki defadir yagmur yaginca su taskini yasaniyor, evim sular altinda kaliyor" dedi.



"Suyu tahliye edebilmek için evin duvarlarini deldim"

Evine giren suyu bosaltmak için duvari da deldigini kaydeden Yildiz, "Evimize 30 santim su girdi. Suyu tahliye edebilmek için evin duvarlarini deldim, bahçenin duvarini yiktim. Sel geldigi anda bahçede bir metre su vardi. Esyalarin çogu çöp oldu. Gece itfaiye geldi, suyu çektik. Bütün elektronik esyalar kullanilmaz hale geldi. Halilar sular içinde. Yukari mahallenin biriken yagmur sulari buraya vuruyor. Buna yetkililerin çözüm bulmasini istiyorum. Su an annemlerde kalacagiz. Tadilat bitene kadar evimizde kalamayacagiz. Dünkü yasadigim sikintilari birazdan yine yasayacagiz. Duvarin dibinden siziyor, evin içini yeniden su basacak" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile