Evlenecek Çiftlere Dügün Salonu Müjdesi

Evlenecek Çiftlere Dügün Salonu Müjdesi

Adana’da evlenecek çiftlere kolaylik olmasi için dügün salonlari yüzde 40 indirim yapma karari aldi.

Yaz aylarinin yaklasmasiyla birlikte dügün sezonu da yavas yavas açilmaya basladi.

Ancak evlenecek çiftleri dügün salonu fiyatlari düsündürürken, TESK Genel Baskani Bendevi Palandöken’in evlenecek çiftlere özel sektöründe destek vermesi yönündeki çagrisi oldu. Palandöken’in bu çagirisina ilk olarak Adana Dügün Salonlari Organizasyon Dernegi ‘nden (ADSOD) destek geldi. ADSOD Baskani Ayhan Sirin, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, TESK Genel Baskani Bendevi Palandöken’in ‘’devlet çiftlere kredi destegi veriyor. Simdi sira özel sektörde’’ seklindeki açiklamasini önemsediklerini söyledi.

Sirin, havalarin erken isinmasiyla birlikte dügün sezonunun da açildigini söyledi.



2023’te 565 bin çiftin evlendigini animsatan Sirin, bu yilda 600 bin çiftin evlenmesinin öngörüldügünü söyledi.

Sirin, bu yil yapilacak dügünlerle birlikte evliliklerin 500 milyar TL’lik ekonomi olusturmasini beklediklerini kaydetti.

Sirin, söyle konustu:

‘’Tüm çiftler için sifir faizli destek kredilerinden yararlanma olanaklarinin saglanmasi çok önemli. Bu hem çiftlerin dügün masraflarina katki hem de kuracaklari yuvalarla ekonomiye katkilari bakimindan çok önemli. ADSOD olarak evlenecek çiftlere özel kampanyalar düzenleme karari aldik. Devletimiz evlenecek çiftlere kredi destegi veriyor simdi sira bizde. Dernek olarak evlenecek çiftlere yüzde 40 indirim yapma karari aldik.’’

Sirin, Tüm Dügün Salonlari Etkinlik ve Organizasyon Isletmecileri Federasyonu’ndan (TÜDIFED) Adana’da uygulamaya basladiklari bu karari ülke genelinde uygulanmak üzere almalarini beklediklerini de sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile