Evlenmek Için Duraga Ilan Asti

Evlenmek Için Duraga Ilan Asti

Eskisehir’de bir otobüs duragina asilan, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanlarin aramasini önemli arz ederim" ifadelerini içeren ilani gören vatandaslar saskinlik yasadi.

Eskisehir’in Tepebasi ilçesi Prof. Dr. Orhan Oguz Alt Geçidi’nin üst kisminda kalan otobüs duragina asilan bir ilan dikkat çekti. Kâgitta, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanlarin aramasini önemli arz ederim" seklindeki ilanda iki cep telefonu numarasinin yer aldigi görüldü.

Durakta otobüs bekleyen bazi vatandaslar yaziyi saskinlikla okudu. Ilanin gerçekten es bulmak için mi yoksa saka amaçli mi asildigi bilinmezken ilandaki numaralara cevap verilmedigi ögrenildi.

“Bunu görünce insan üzülüyor”

Durak önünden geçerken yaziyi fark eden Bahattin Demirçali isimli vatandas, ilan karsisinda sasirdi. Durumun saka olmasini ümit ettigini belirten Demirçali, “Bunu görünce insan üzülüyor. Telefon numarasi da yazmislar. Herhalde sakadir diye düsünmek istiyorum ben. Ya da birisi birisinden intikam almak için yapmamistir insallah. Eger gerçekten bu kadar çaresizlikse ben üzüldüm. Bu güzel bir sey degil. Hem komik hem güzel degil. Hakikaten medeni cesaret kalmamis. Kagitta, ’Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanlarin aramasini önemli arz ederim’ yaziyor. Bir de iki tane telefon numarasi birakmis. Kimin telefonu bilmiyorum ama hakikaten komik. Ben saka oldugunu düsünüyorum, insallah sosyal deneydir diye inanmak istiyorum. Yani bu kadar da olmaz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile