Evlerine Aldiklari Kuzuya Bebek Gibi Bakiyorlar

Evlerine Aldiklari Kuzuya Bebek Gibi Bakiyorlar

Bursa’nin Iznik ilçesinde dogumda annesi ölen kuzu, Karanfil ailesinin elinde bebekler gibi büyütülüyor. Alti bezlenen 2,5 aylik Mercan, sahil gezisinde ise vatandaslarin ilgi odagi oldu.

Bursa’nin Iznik ilçesinde altin gününe giden Ayse Karanfil, burada annesi dogumda ölen kuzuyu görünce çok etkilendi. Dünyaya gelen 2 kuzudan birini sahiplenmek istedi. Gözlerini dünyaya açan kuzuya bebekleri gibi bakan Karanfil ailesi, her geçen gün onu daha da benimsedi. 2,5 aylik olan kuzuya Mercan ismini veren aile, elleriyle besledikleri kuzuyu biran olsun bile yanindan ayirmiyor. Evin içinde bezle gezen Mercan, bahçede ise ailenin köpegi ile koyun koyuna dolasiyor.

Mercan adini verdigi Kuzuyu sahiplenen Karanfil, çarsida pazarda plajda her gittigi yerde kuzusunu da götürüyor. Kuzuyu gören vatandaslar, hem fotograf çektiriyor, hem de elleriyle besliyor. Büyüyecek olan kuzusunu asla yanindan ayirmayacaklarini belirten Ayse Karanfil, “Gün için gittigim Yenisehir Aydogdu köyünde annesi ölen bu kuzuyu gördüm ve çok etkilendim arkadasimdan istedim verdi. Aldim eve getirdim evin bir bireyi oldugu çocugumuz oldu artik. Altini bagliyoruz. Sahile, çarsiya, pazara, bahçeye onunla gidiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile