Evli Çift Kick Boks Dünya Sampiyonasi'nda Madalya Hedefliyor

Evli Çift Kick Boks Dünya Sampiyonasi'nda Madalya Hedefliyor

Sivas’ta yasayan Bora ve Gül Tastan çifti, 15-19 Mayis tarihleri arasinda Istanbul’da düzenlenecek olan Kick Boks Dünya Kupasi’nda derece almak için ter döküyor.

Sivas’ta yasayan Bugra ve Gül Tastan çifti streslerini atmak için arkadaslarinin tavsiyesi üzerine yaklasik 2 yil önce kick boks yapmaya basladi.

Arastirmalari sonucu Muaythai ve Kick Boks Antrenörü Ekrem Aris ile tanisan çift hem spor yapiyor hem de günün stresini atiyor. Stres ve enerjilerini salonda atan çift evde ise hiç tartismiyor. Birçok kisinin ‘Bu yastan sonra bu spor yapilir mi?’ gibi olumsuz yorumlarina kulak asmayan çift, 2 yildir yaptiklari sporun ardindan Dünya kupasi için yaklasik 3 aydir antrenman yapiyor. Evli çift 15-19 Mayis tarihleri arasinda Istanbul’da düzenlenecek olan Kick Boks Dünya Kupasi’ndan madalyayla dönmek istiyor.

“Dünya Kupasi’na katilacagiz”

Bugra Tastan, es olarak birlikte Dünya Kupasi’na katilacaklarini ifade ederek, “Bir fiziksel aktivitemiz olsun istedik. Hem fitness olsun hem kardiyovasküler olsun. Bir kaç arkadasimizin tavsiyesiyle Ekrem hocamizi bulduk. Onunla beraber Kari koca bu spora basladik. 15- 19 Mayis tarihleri arasinda Istanbul’da yapilacak olan Kick Boks Dünya Kupasi’na katilacagiz. Asagi yukari iki senedir bu is için çalisiyoruz. Insallah basarili oluruz” dedi.



Olumsuz yorumlara aldiris etmediler

Kendilerine karsi olumsuz yorumlara aldiris etmeden Kick boks yapmaya devam ettiklerini belirten Gül Tastan, “Sivas’ta çok hareket alan olmadigi için böyle bir yer arayisindaydik, daha önceden bir çok sporu yaptik. Kick Boks‘u denemek istedik. Daha sonrasinda asik olduk, suan da birakamiyoruz. Aslinda biz bu ise tamamen spor amaçli basladik ve oldukça ilerledik. 15 Mayis’ta Dünya Kupasi’na katilacagiz. Ekrem hocamizin sayesinde bu iste oldukça ilerledik. Keyifli ve çok heyecanli. Bu sporu yaptigimizi çok kimseye anlatmiyoruz. Çünkü zaman zaman hevesimizi kiranlar da oluyor, ‘Bu yastan sonra yapilir mi, iste ne isiniz var’ gibi olumsuz yorum yapanlar da oluyor. Ama biz onlara kulagimizi kapatiyoruz ve devam ediyoruz. Gerçekten Ekrem Aris hocamiz bu konuda duayen isimlerden ve burada çocuklarin kötü aliskanliklar edinmemeleri, spor yapmalari gerçekten çok önemli” diye konustu.



Ekrem Aris: “Ilk defa es olarak müsabakaya götürecegiz”

Muaythai ve Kick Boks Antrenörü Ekrem Aris ise ilk defa bir çift ile sampiyonaya hazirlandiklarini belirterek, “Kickboks Federasyonu 2024 yili faaliyet programinda yer alan kick boks Word Cump yani Dünya Kupasi Istanbul’da 15 ve 19 Mayis tarihleri arasi Tüyap‘ta yapilacak. Su an Bugra bey ve esi bu müsabakaya üç aydir hazirlaniyor ama kendileri iki senedir çalisiyorlar. Veteranlarda katilacaklar ama ikisinin de derece yapacaklarindan çok eminiz. Ilk defa böyle bir es olarak müsabakaya götürecegiz. Insallah orada da ülkemizi en iyi bir sekilde temsil ederler” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile