'Evlilik Bana Çok Uzak'

'Evlilik Bana Çok Uzak'

19 yasindaki Selena Gomez, Sevgilisi Justin Bieber ile evlenmeyi düşünmediğini çünkü çok genç olduğunu söyledi.

19 yaşındaki şarkıcı ve aktris 17 yaşındaki pop yıldızıyla olan ilişkisinin “iyi gittiğini” fakat kendisini henüz çok genç gördüğü için evlenmeyi düşünmediklerini söyledi.

Bir gün Justin’le evlenip evlenmeyeceği sorulduğunda yıldız şöyle yanıt verdi: “Hayır, Henüz 19 yaşındayım!”

Selena dünyanın en büyük pop yıldızlarından biriyle birlikte olmaktan memnunken, idolü ‘Transformers’ aktörü Shia LaBeouf’la tanıştıktan sonra “şöhret delisi” olmaktan vazgeçtiğini de kabul ediyor.

Genc yıldız, Reveal Magazine’e şöyle konuştu: “Shia’yı gördüğümde çok mutlu oldum. Tam bir şöhret delisiydim. Muhtemelen benim deli olduğumu ve kendimi çok aptallaştırdığımı düşündü, yinede onu seviyorum. 15 yaşımdan beri ona ciddi anlamda bir saplantım var. Shia benden büyük, dolayısıyla ona saygı duyuyorum. Onunla evlenmek falan da istemiyorum!”

Şimdilerde Amerika’da turnesi olan ve geçtiğimiz günlerde yeni film ‘Monte Carlo’da rol alan Selena, yoğun iş yaşamının kendisini etkilememesi için bazen hafta sonlarını dinlenerek geçirdiğini söylüyor.

“Bazen çok oluyor. Fakat çevremde iyi insanlar bulunuyor ve annem benimle her yere seyahat ediyor. Ara vermek istediğimde izin alıyor veya haftasonu dinleniyor ve eve gidiyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile