Evliliklerini Taze Tutmak Için 29 Subat'i Seçtiler

Evliliklerini Taze Tutmak Için 29 Subat'i Seçtiler

Manisa’da nikah tarihlerinin anlamli olmasini isteyen bir çift 4 yilda bir gelen 29 Subat’ta nikah masasina oturdu. Anlamli törene katilarak sürpriz yapan Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, nikahi kiyarak gençleri tebrik etti.

Manisa’da nikah tarihlerinin daha da anlamli olmasini isteyen Murat ve Burcu Yasayan çifti, 4 yilda bir denk gelen 29 Subat tarihinde nikah masasina oturdu. 29 Ekim’de nisan törenlerini gerçeklestiren genç çift, 29 Subat’ta nikah kiyarken dügünlerini de 19 Mayis’ta yapacak. Çiftin anlamli bir günde nikah masasina oturacagini ögrenen Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi de törene katilarak Yasayan çiftine sürpriz yapti. Nikahlarini kiyan Baskan Çerçi, evlilik yil dönümlerini nasil kutlayacaklari sorusu üzerine damat Murat Yasayan, “4 yilda, 1 yil evli gibi kalacagiz ve evliligimiz her zaman taze kalacak” diyerek cevap verdi.

“Ilk defa 29 Subat’ta nikah kiydim”

Belediye Baskanligi hayati boyunca ilk defa böylesi bir nikah kiydigini söyleyen Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, “10 yillik belediye baskanligi dönemimde ben de ilk defa 29 Subat’ta nikah kiymis oldum. Benim ve gençlerimiz için anlamli oldu. Onlar da 4 yillik evliliklerini toptan kutlayacaklar herhalde. Onlar için de hayirli olsun. Mutluluklar diliyorum. Ilk defa ben de böyle bir günde nikah kiydim” dedi.



“Evliligimiz hep genç kalacak”

4 yillik evliliklerinde 1 yil evli gibi kalarak evliliklerini genç tutacaklarini söyleyen damat Murat Yasayan, “Bugünü bilerek seçtik. 4 yillik evliligimizde aslinda 1 yillik evli gibi olacagiz ve hep genç kalacagiz. Bu yüzden bu özel günü seçtik. Dügünümüz de 19 Mayis’ta olacak. Hep özel günleri seçmeye çalisiyoruz” diye konustu.

Anlamli güne beraber karar verdiklerini söyleyen gelin Burcu Yasayan, “Beraber karar verdik. Bizim için anlamli oldu. Baskanimiz Mehmet Çerçi’nin de gelip nikahimizi kiymasi bizim için anlamli oldu” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile