Exımbank İhracatçılara Daha Fazla Kaynak Sağlayacak

Exımbank İhracatçılara Daha Fazla Kaynak Sağlayacak

Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Denizli İhracatçılar Birliği'ni (DENİB) ziyaret etti.

DENİB binasında gerçekleşen ziyarette, Eximbank heyeti ihracatçılarla bir araya geldi. DENİB yönetim kurulu üyeleri ve DENİB ihracat sıralamasında ilk sıralarda yer alan firmaların davet edildiği toplantıda, Eximbank programları hakkında bilgi verildi

Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, banka üst yönetimi ile ihracatçıların bir araya gelmesinin olumlu sonuçlar doğurduğunu, böylelikle firmaların taleplerini ve görüşlerini doğrudan kendilerine iletebildiklerini belirterek, Denizli gibi ihracatçı kimliği ile öne çıkan bir kentte bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Genel Müdür Hayrettin Kaplan, Eximbank'ın önümüzdeki dönemde, geçen döneme kıyasla ihracatçılara daha fazla kaynak sağlayacağını ve yeni düzenlemelerin hayata geçmesiyle, Eximbank'tan sağlanacak hizmetlerin hem daha hızlı hem de daha işlevsel olmasını hedeflediklerini söyledi.

DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert ise, Eximbank üst yönetiminin Denizli'yi ziyaretlerini çok önemsediklerini ve yapılan görüşmelerin Denizli ihracatı açısından çok faydalı olduğunu belirtti.Ziyarette DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan'a bir plaket verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile