Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Gülay'dan Açıklama

ANTALYA - EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Aksu ve Tehnelli Çayı Islah Projesi'nin EXPO 2016 Antalya alanında başladığını bildirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Böcek, belediye olarak EXPO 2016 Antalya'ya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Antalya'nın bu organizasyonu en iyi şekilde gerçekleştireceğini ifade eden Böcek, "EXPO 2016 organizasyonu Antalya'ya büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay ise EXPO 2016'nın Türkiye ve Antalya için çok önemli bir organizasyon olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin son yıllarda çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını anlatan Gülay, bunlardan birisinin de EXPO 2016 Antalya'nın olacağını bildirdi. Ajans olara bu yılalanla ilgili çalışmalara ağırlık verildiğini dile getiren Gülay, "DSİ tarafından yürütülen Aksu ve Tehnelli Çayı Islah Projesi EXPO 2016 Antalya alanında başladı.

Ayrıca drenaj ve sedde çalışması için sandık kazıları da devam etmektedir" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile