EXPO 2016 Antalya Yönetim Kurulu Toplantısı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik başkanlığında EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın 36'ncı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ajansın Yönetim Kurulu Başkanı Çelik başkanlığında Ankara'da düzenlenen toplantıda, Genel Sekreter Haşmet Suiçmez, brifing sundu ve yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Brifingin ardından geçilen toplantıda, Antalya'nın Aksu ilçesindeki sergi alanında yapımı süren projelerdeki ilerleme raporu, ülke katılımları ve kültürel etkinlikler, Çelik ve yönetim kurulu üyeleri tarafından onaylandı.

Toplantıya ilk kez başkanlık eden Bakan Çelik, yapılan çalışmaların önemli olduğunu vurgulayarak, EXPO 2016 Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ve ajans çalışanlarına başarılar diledi.

Antalya Valisi Muammer Türker, toplantıda detaylı bir sunum yapıldığını belirterek, EXPO 2016 Antalya'nın geldiği nokta ve atılacak adımlarla ilgili raporun anlatıldığını ifade etti.

Türker, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce Sayın Bakanımız da EXPO’nun öneminin, Türkiye ve Antalya için farkında. Bu bizi gerçekten mutlu etti. Sayın Bakan kendi üzerine düşen her şeyi yapacağının taahhüdünü verdi, bu da çok önemli. Bu, Türkiye’nin çok önemli, prestijli bir projesi olması münasebetiyle bakanlar düzeyinde, liderler düzeyinde üstlenilmesi gereken çok sayıda angajman içeriyor. Bu çerçevede de yine kendisine düşen görevi uluslararası düzeyde yapacağını söyledi."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile