Expo Adaylığı İçin Sağlık Serbest Bölgesi Kuruluyor

Expo Adaylığı İçin Sağlık Serbest Bölgesi Kuruluyor

AK Parti İzmir milletvekili ve Dışişleri Komisyon üyesi Rifat Sait ve Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı makamında ziyaret ettiler.

İzmir'in EXPO adaylığı, Kamu hastane birlikleri ve yeni kurulacak olan Sağlık Serbest Bölgelerinin konuşulduğu görüşmeden İzmir için güzel haberler çıktı. Önümüzdeki günlerde Türkiye'de kurulacak olan Sağlık Serbest Bölgeleri için İzmir'in önemli avantajlara sahip olduğunu söyleyen Rifat Sait, Ege Koop başkanı Hüseyin Aslan ile birlikte Sağlık bakanı Akdağ'a bunu anlattıklarını belirtti.

İzmir'in EXPO 2020 adayı olduğunu hatırlatan Sait, "EXPO'da konu "Herkes için Sağlık" , bunu biliyoruz ve işlemeye çalışıyoruz, Sağlık Serbest Bölgeleri için İzmir uygun bir ilimiz" dedi.

AK Parti Stratejik Sağlık grubu raportörü olan Rifat Sait, Hüseyin Aslan'ın Sağlıkserbest bölgeleri için güzel çalışmalar yaptığını biliyoruz, Sağlık bakanımızla yaptığımız görüşmeye Ege Koop başkanı Aslan'ı da davet ettiklerini söyledi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın İzmir için olumlu düşünceleri olduğunu belirten Sait, "Bakanımız başta, Expo olmak üzere birçok konuda İzmir'e destek veriyor, yeni kurulacak olan Sağlık Serbest bölgelerinden birinin İzmir'de olabileceğini ifade ettiler, bu konuda ümitliyiz,Ege Koop başkanı Hüseyin Aslan ile birlikte bu konuda çalışmalar yapabiliriz, amacımızİzmir'e hizmet etmek, faydalı olmak" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile