Expo'nun Güvenliği Masaya Yatırıldı

EXPO 2016 Antalya kapsamında Emniyet Müdürlüğü ve Karayolları'nın yapacağı çalışmalar masaya yatırıldı.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'u ziyaret etti. Danışman, ziyarette yaptığı konuşmada, EXPO 2016 Antalya'nın, açık kalacağı 6 ayda günde ortalama 40 bin kişi tarafından ziyaret etmesinin beklendiğini bildirdi.
EXPO'da önceliklerinin güvenlik olacağını belirten Danışman, "Ancak bunu da ziyarete gelen misafirlerimizin dikkatini çekmeden, onları rahatsız etmeden yapmamız gerekir. Bunun için alanda görev yapacak özel güvenlik görevlilerinin, emniyet müdürlüğümüz tarafından yürütülecek Eğitim ve Güvenlik Stratejisi Projesi kapsamında eğitim verilmesini istiyoruz" dedi.

Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da EXPO 2016 Antalya alanının güvenliği için kurulacak karakola birçok birimden polisin görevlendirileceğini söyledi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok'u da ziyaret etti. Altıok, EXPO 2016 Antalya alanının önüne yapılacak kavşak çalışmasına haziran ayı gibi başlayarak ağustos ayında tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi.
Danışman, verdiği desteklerden dolayı Altıok'a teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile