EXPOTROIA Fuarı İçin ÇTSO-ÇASİAD İşbirliği

EXPOTROIA Fuarı İçin ÇTSO-ÇASİAD İşbirliği

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin, 15-19 Mayıs 2013 tarihlerinde düzenleyeceği EXPOTROIA Fuarı'na Oda yönetimi olarak tam destek verdiklerini söyledi.

ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız ve dernek yöneticileri, ÇTSO'yu ziyaret ederek, düzenlenecek fuarla ilgili bilgi vermek için ÇTSO yöneticileriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısına ÇTSO Başkanı Bülend Engin, Başkan Yardımcıları Kemal Karakaş ve Erdal Akarsu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Aka, Mehmet Tokgöz ve Genel Sekreter Vekili Sema Sandal katıldılar. ÇTSO Başkanı Bülend Engin yaptığı konuşmada, "Çanakkale için atılan her ileri adımın yanındayız. Bu vazifemizdir. ÇASİAD’ın bu girişimini tamamen destekliyoruz. Arkadaşlarımız, Mayıs'ın 15'i ile 19'u arasında, Çanakkale’mizi tanıtmak, turizmin gelişmesini sağlamak ve Çanakkale markalarını tanıtmak için Uluslararası EXPOTROIA Fuarı'nı düzenliyor. Onlar işin yüklenicisi olup, biz Oda Yönetimi olarak bu projeyi tamamen destekliyoruz. Daha önce ÇASİAD Yöneticisi arkadaşlarımız ile görüşmelerimiz oldu, bizden yapmış olduğumuz Kongre ve Sergi Merkezi'ni talep ettiler, fuarı orada yapmak istediler, biz de memnuniyetle kabul ettik” dedi.

ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, Yönetim Kurulu olarak görevi aldıklarında, uluslararası nitelikte ve Çanakkale markalarını hayata geçirecek bir Çanakkale Fuarı yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

Yıldız, “Çanakkale'de Troia markasını da kullaarak EXPOTROIA adında fuar oluşturmayı kararlaştırdık. Fuarı 15-19 Mayıs 2013 tarihlerinde yapmaya karar verdik” dedi.

Bu işi yüklenecek iyi bir organizasyon firması olan Serenas ile anlaştıklarını belirten Yıldız, “İki gün önce oluşturduğumuz Fuar Komitesi ile birlikte Sayın Valimizi ziyaret ederek, fuarın organizasyonunu üstlenen Seranas firması ile sözleşmeyi imzaladık" diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile