EYOF spor tesislerinin inşaatı planlanan seviyede

Başbakanlık Müşaviri Süreyya Polat, 11. Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'nde kullanılacak spor tesislerinin inşaatının planlanan programa göre, ha

  Başbakanlık Müşaviri Süreyya Polat , 11 . Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali ' nde kullanılacak spor tesislerinin inşaatının planlanan programa göre , hatta daha da ileri seviyede olduğunu belirtti .

Erzurum ' da yapılacak Universiad ile Trabzon ' daki 11 . Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali ' nin yapılacağı tesislerde incelemelerde bulunma ve değerlendirmeler yapmak üzere görevlendirilen Başbakanlık Müşaviri Polat başkanlığındaki Osman Demir ve Selçuk Aydın ' dan oluşan ekip Trabzon ' da çalışmalarda bulundu .

Yapımı süren 7 bin 500 kişilik Pelitli Spor Salonu , üzeri açılır-kapanır atlama kuleli yüzme havuzu ve olimpiyat köyü olarak kullanılacak 2 bin 800 kişilik yurtların inşaatlarında incelemelerde bulunan heyet , yapımcı firmalar ile EYOF Trabzon 2011 yetkililerinden bilgiler aldı .

Süreyya Polat , her ay düzenli olarak inşaatlarla ilgili ilerleme raporları hazırladıklarını belirterek , " Tesislerin inşaatları planlanan programa göre , hatta daha da ileri seviyede sürüyor . Gördüğümüz eksikleri firma yetkilileri ve takipçilerle bir araya gelerek tespit ediyor ve giderilmesi için alınması gereken tedbirleri belirliyoruz . " dedi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile