Eyüpsultan Belediyesi Ramazan Ayinda Çölyak Hastalarini Unutmadi

Eyüpsultan Belediyesi Ramazan Ayinda Çölyak Hastalarini Unutmadi

Yardimlasma, dayanisma ve paylasmanin daha bir önem kazandigi Ramazan ayinda ihtiyaç sahibi ailelere gida kolisi dagitimi yapan Eyüpsultan Belediyesi, çölyak hastalarini da unutmadi.

Özel beslenme gereksinimi duyan çölyak hastalarina 3 ayda bir gida destegi sunan Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan ayi için özel hazirlanmis glutensiz gida paketlerini 139 çölyak hastasina ulastirdi. Belediye ekipleri ilçede bulunan çölyak hastalari için, içlerinde gluten içermeyen baton ekmek, burgu makarna, kalin kesme makarna, un, kahveli ve damali kurabiye, arpa sehriye, karisik kuruyemis, çitir toplar, tarhana çorbasi, düsük proteinli çikolata aromali gofret gibi ürünlerden olusan Ramazan gida paketleri hazirladi. Özenle hazirlanan paketler vatandaslarin kapilarina kadar götürülerek teslim edildi.

Vatandaslar Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken’e tesekkür etti

Gida paketlerini teslim alan vatandaslar, Eyüpsultan Belediyesi Baskani Deniz Köken’e yardimlari ve destekleri için tesekkür ederek, "Allah baskanimiz Deniz Köken’den razi olsun. Bu tür ürünlere ulasmakta çok zorluk çekiyoruz. Ayrica özel ürünler oldugu için de çok pahali. Sag olsun belediyemiz üç ayda bir glutensiz gidalardan olusan ürünleri bizlere ulastiriyor. Bu desteklerin bizlere maddi ve manevi çok büyük faydasi oluyor" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile