Eyüpsultan'da Ariza Yapan Kamyonetten Inen Göçmenler Kosarak Kaçti

Eyüpsultan'da Ariza Yapan Kamyonetten Inen Göçmenler Kosarak Kaçti

ISTANBUL – TEM Otoyolu Alibeyköy mevkiinde ariza nedeniyle sag seritte duran kapali kasa kamyonetten inerek kaçan göçmenler, polisin yaptigi operasyonla yakalandi. Kamyonet sahibi ve sürücüsü de polis ekipleri tarafindan gözaltina alinirken, göçmenlerin kamyonetten inerek kaçtigi anlar kameraya yansidi.

Eyüpsultan Alibeyköy Mevkii TEM Otoyolu Ankara istikametinde dün ögle saatlerinde bir kapali kasa kamyonet ariza nedeniyle emniyet seridine geçerek beklemeye basladi.

Bu sirada kamyonetten inen kaçak göçmenler ormanlik alana dogru kaçarak gözden kayboldu. Kaçak göçmenlerin uzaklastigi esnada kamyonet sürücüsü de aracin motor kapagini açarak beklemeye basladi.

Görüntülerden yola çikarak operasyon gerçeklestirilen Eyüpsultan Ilçe Emniyet Müdürlügü Ekipleri, kamyonetin sahibi R.B. ile sürücüsü O.A.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Kaçarak uzaklasan 13 kaçak göçmen ise polisin düzenledigi operasyonla yakalandi. Operasyon ile alinan kaçak göçmenler, emniyete getirildi.

Olayla ilgili ekiplerin baslattigi çalismalarin sürdügü ögrenildi. Kaçak göçmenlerin kamyonetten inerek kaçigi anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile