Eyüpsultan'da Her Yastan Kitapsever Kitap Fuarinda Bulusuyor

Eyüpsultan'da Her Yastan Kitapsever Kitap Fuarinda Bulusuyor

On bir ayin sultani Ramazan ayi Eyüpsultan’da birbirinden önemli etkinlikler ve programlarla dolu dolu geçiyor. Iftar programlari, söylesiler, konserler ve çocuklar için eglenceli aktivitelerin yaninda Zal Mahmut Pasa Külliyesi önünde açilan Kitap Fuari da vatandaslarin ugrak noktasi oluyor. 60’in üzerinde seçkin yayinevinin stant açtigi fuara her yastan kitapsever yogun ilgi gösteriyor.

Eyüpsultan Belediyesi, vatandaslara Ramazan ayinin coskusunu yasatmak ve Ramazani maneviyatina uygun olarak geçirebilmelerini saglamak için birbirinden özel etkinliklere imza atiyor. Her gün binlerce kisilik iftar sofralari kurulurken, iftar sonrasi vatandaslarin güzel vakit geçirebilecekleri birçok etkinlik düzenleniyor.

Kitapseverlerden yogun ilgi

Bu etkinlikler kapsaminda Zal Mahmut Pasa Külliyesi önünde açilan Kitap Fuari’na, kitapseverler yogun ilgi gösteriyor. Ramazan’in huzur iklimini Eyüpsultan’da yasamak isteyen vatandaslar, Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenledigi birbirinden özel etkinliklere katilirlarken, kitap fuarini da gezmeyi ihmal etmiyor.

Olumsuz hava sartlari da göz önünde bulundurularak kapali bir alanda kurulan kitap fuarinda 60’in üzerinde seçkin yayinevinin standi bulunuyor. Ramazan ayi boyunca tüm gün açik olan kitap fuarina sadece Eyüpsultanlilar degil Istanbul’un farkli ilçelerinden gelen her yastan okuyucu da yogun ilgi gösteriyor.

Fuar, Türk edebiyatindan dünya klasiklerine, romanlardan siir kitaplarina kadar yüzlerce kitabi ögrencilerle bulusturuyor, çocuklarin farkli alanlarda kitaplari incelemeleri için bir firsat sunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile