Eyüpsultan'da Otomobillere Rastgele Silahla Ates Açan Süpheli 6 Araci Kursunladi

Eyüpsultan'da Otomobillere Rastgele Silahla Ates Açan Süpheli 6 Araci Kursunladi

Eyüpsultan’da kimligi belirsiz bir sahis, sokak üzerinde park halinde bulunan otomobillere rastgele silahla ates açti. 6 otomobile kursunun denk geldigi olayla ilgili polis ekipleri çalisma baslatti.

Olay, dün aksam saatlerinde Eyüpsultan Aksemsettin Mahallesi Günes Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimligi belirsiz bir sahis, sokak üzerinde park halinde bulunan otomobillere rastgele silahla ates açti. Otomobilleri kursunlayan süpheli, olay yerinden kaçarak uzaklasirken, araçlarda maddi hasar olustu. Mahalle sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafindan sokak üzerinde çalisma gerçeklestirilirken, ayrica ekipler süpheliyi yakalamak için inceleme baslatti.

“Gözdagi vermek için yapilmis”

Olay ile ilgili gözdagi olabilecegi yönünde söylentilerin oldugunu belirten Aziz Karadeniz, “Dün aksam disardaydik. Eve geldigimiz sirada bir tane sahis yürüyerek gelip buradaki araçlara ates ediyor. Yaklasik 4-5 el ates ettigini söylüyorlar. Sanirim gözdagi vermek için yapilmis. Böyle bir söylenti var, ne kadar dogru bilmiyoruz. 15 dakika önce gelseydik burada bize de bir sey olabilirdi. Bizim komsunun yakit deposunun oraya sikmislar. 3-4 milim daha yakin gelseydi arabada yangin çikabilirdi. Tek kisiymis. Olay yerine yürüyerek gelmis” ifadelerini kullandi.

“Yaklasik 4-5 el ates etti”

Gerçeklesen olayda kendi aracinin da hasar aldigini belirten Selçuk Uzun ise, “Dün aksam 22.40 siralarinda bir silahli saldiri oldu. Bir kisi arkaya dogru yaklasik 4-5 el ates ederek hizla buradan uzaklasmis. 6 tane araca hasar vermis. Bir tanesi de benim aracim. Burada çocuklarda olabilirdi. Hepimiz aileyiz burada. Neyse ki kimsenin canina zarar gelmedi. Sadece böyle malimiza zarar gelerek atlatmis olduk” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile