Eyyübiye'de Evler Istimlak Edilecek, Park Yapilacak

Eyyübiye'de Evler Istimlak Edilecek, Park Yapilacak

Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, hiç yesil alani bulunmayan Onikiler Mahallesinde istimlak yöntemiyle temin edecekleri alan üzerine bir park yapmak için çalismalara basladiklari açikladi.

Göreve basladigi 2019 yilindan bu yana ilçeye 38 yeni park ve 180 dekarlik Millet Bahçesi’ni kazandiran Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, hiç yesil alani olmayan Onikiler Mahallesi’nde yapilmasi planlanan park alani için incelemelerde bulundu. Baskan Yardimcisi Hüseyin Aslihan, Onikiler Mahalle Muhtari Ali Dogan ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Onikiler Mahallesine giden Ilçe Belediye Baskani Mehmet Kus, belediye ve muhtarlik isbirliginde yapilan tespit çalismalarini yerinde inceledi. Onikiler Mahallesi sakinlerinin yesil alanlari olmamasindan yakindiklarini ve belediyeden bir park talep ettiklerini aktaran Kus, “Biz de taleplerini hakli bulduk. Ilçe Baskanimiz ve Muhtarimizla birlikte alan çalismasi içerisindeyiz. Eger vatandaslarimizla gerçekten uzlasiya varirsak, hizli sekilde kamulastirmamizi yapacagiz ve bu yil içerisinde Onikiler Mahallemize güzel bir park kazandiracagiz” dedi.

Istimlak konusunda vatandaslara çagrida bulunan Kus, “Her seyin bir degeri var. Belediye olarak vatandaslarimizi asla ve asla magdur etmeyiz. Sonuç olarak devlet vatandasini magdur etmez. Insallah biz de hiçbir vatandasimizi magdur etmeyecegiz. Bu noktada sagduyulu olalim, masaya oturalim. Mahalle sakinlerimizle uzlasiya varalim. Hizli bir sekilde mahallemizi yesil alanina kavusturalim” diye konustu.

Hiç yesil alani bulunmayan Aksemsettin Mahallesi’nde de daha önce evleri istimlak ederek park kazandiran Eyyübiye Belediyesi, Onikiler Mahallesine kazandirilacak park için önümüzdeki günlerde mahalle sakinleriyle bir araya gelecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile