Eyyübiye'de Mahalle Temsilcileri Bulustu

Eyyübiye'de Mahalle Temsilcileri Bulustu

Sanliurfa’nin Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, mahalle temsilcileriyle bir araya gelip, istek ve talepleri dinledi.

Rutin mahalle gezileriyle vatandaslarin taleplerini yerinde dinleyen Kus, mahalle temsilcileriyle de bir araya gelip, istek ve talepleri dinledi. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otagi’nda düzenlenen programa, Kus’un yani sira Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, parti teskilati üyeleri ve mahalle temsilcileri katildi.

Mahalle temsilcilerinin taleplerini dinleyen ilçe belediye baskani Kus ve beraberindekiler, taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Yaklasik 2 saat süren toplanti sonrasi açiklamada bulunan Kus, “Biz birlikte büyük bir aileyiz. Bugün de mahalle temsilcilerimizle bir aradayiz. Onlarla da sik sik bir araya gelip, ilçemizle ilgili istisarelerde bulunuyoruz. Talepleri dinleyip, bu taleplerin yerine getirilmesi için ilgili arkadaslarimizi harekete geçiriyoruz. Ilçemiz için gecemizi gündüzümüze katip, var gücümüzle çalismaya dün oldugu gibi bügün de devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile