Eyyübiye Mahallesi Kilitli Taş İle Döşeniyor

Eyyübiye Mahallesi Kilitli Taş İle Döşeniyor

Şanlıurfa Belediyesi ekipleri tarafından, Eyyübiye mahallesindeki cadde ve sokaklara kilitli parke taşı döşendiği ve kaldırımların yenilendiği bildirildi.

Belediye ekipleri, Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde kentin birçok yerinde çalışmalarını sürdürürken Eyyübiye mahallesinin de pırıl pırıl bir semt olmasını hedefliyor. Mahalleyi şantiyeye çeviren çalışmalar devam ettiği, vatandaşların da yol ve kaldırımlarının yapılmasından memnun olduğu belirtildi.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, vatandaşları toz toprak içinde bırakmamak için Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yapılan bu çalışmanın hızlandırıldığını ve bir ay içerisinde biteceğini söyledi.

Eyyübiye mahallesi sakinleri çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Belediyesi‘ne teşekkür ederek, mahallenin daha önce çok kirli olduğunu ve toz içerisinde kaldıklarını söyledi. Toz ve toprak nedeniyle camlarını dahi açamadıklarını ifade eden Mahalle sakinleri, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba‘nın başkanlığa geldiği günden beri çok büyük hizmetlerinin olduğunu ve yaptığı bu çalışmalar çerçevesinde kentin turizm potansiyelinin arttığını da dile getirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile