Eyyüpoglu Ve Bucak'tan Beyazgül'e Destek

Eyyüpoglu Ve Bucak'tan Beyazgül'e Destek

Sanliurfa siyasetinin duayeni AK Parti Sanliurfa eski milletvekili Seydi Eyyüpoglu ile Bucak asiretinin önde gelen isimlerinden Ahmet Ersin Bucak, Cumhur Ittifaki adayi Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e tam destek verdi.

Cumhur Ittifaki adayi Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalismalarini sürdürüyor. Emniyet caddesindeki seçim ofisinde vatandaslarla bulusan Beyazgül’e destekler büyüyor. Beyazgül’e bir destek de Eyyüpoglu, Bucak ve Göktas ailesinden geldi. Sanliurfa siyasetinin duayenlerinden ‘Basin Düserse Dara, Seydi Amcayi Ara’ sloganiyla herkesin gönlünü kazanan eski Milletvekili Seydi Eyyüpoglu, seçim ofisinde Beyazgül’ü ziyaret etti. Vatandaslarin coskulu karsilamasi ile senlik havasinda gerçeklesen bulusmada eski Milletvekili Seydi Eyyüpoglu, Beyazgül’e tam destek verdiklerini açikladi.

Ofis bulusmasinda Beyazgül’e bir destek de Bucak asiretinden geldi.

Bucak asiretin önde gelen isimlerinden Ahmet Ersin Bucak da seçimlerde Beyazgül’e destek verdiklerini açikladi.

Eyyüpoglu ve Bucak’larin destegi ile AK Parti davasina gönül veren Göktas ailesi de Beyazgül’ü seçim ofisinde ziyaret ederek desteklerini belirttiler.

Beyazgül, “Sanliurfalilarin talepleri dogrultusunda birçok projemizi hayata geçirdik. Kentin önemli sorunlarindan olan ulasim sorununa çözüm bulduk ve Çevik Kuvvet Kavsagini hizmete açtik. Kentte park sayimizi artirdik ve gençlerimizin dinlenme alani yaptik. Restorasyon çalismalarimizla tarihi Urfa evlerini gün yüzüne çikararak kent turizmine kazandirdik. Biz yapilamaz denilen ne varsa hepsini yaptik. Onlar ne yapti hiçbir sey yapamadilar. Yillarca siyaset yaptilar ama hizmet yapamadilar. Özdiker çarsisini kaldirarak Tarihi Gümrük Hanini ön plana çikardik. Biz birçok projeyi basardik, onlar hayal bile edemezler. 31 Mart’ta sandiklarda demet demet beyaz güller açacaktir. 31 Mart’ta Sanliurfa sahlanisa geçecek. Eyyüpoglu ve Bucak aileleri de bizlere destek verdi. Basin düserse dara, Seydi amcayi ara, Seydi amca barislarin güvercini ve darda kalanlarin yaninda yer almistir. Dostunun dostu olan Seydi Eyyüpoglu bizim yanimizdadir. Ne karagül, ne kirmizi gül, sadece beyaz gül, insallah 31 Mart’ta yüzde 70’le Sanliurfa sahlanacaktir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile