Ezine Belediye Baskani Güray Yüksel, Bakan Yardimcisi Turan'i Ziyaret Etti

Ezine Belediye Baskani Güray Yüksel, Bakan Yardimcisi Turan'i Ziyaret Etti

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den tekrar Belediye Baskani seçilen Güray Yüksel, Içisleri Bakan Yardimcisi Bülent Turan’i ziyaret etti.

Ezine ilçesinde 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den tekrar Belediye Baskani seçilen Güray Yüksel mazbatasini aldi ve göreve basladi.

Belediye Baskani Güray Yüksel, Içisleri Bakan Yardimcisi Bülent Turan’i ziyaret etti. Bakan Yardimcisi Bülent Turan, Baskan Yüksel’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti belirterek, “Milletvekilligimiz süresince kardes hukukuyla beraber çalistigimiz ve güzel islere imza attigimiz, kardesimiz Güray baskanin seçimleri tekrardan kazanmasindan dolayi tebrik ediyorum” dedi.

Baskan Yüksel ise, Bakan Yardimcisi Turan’a seçim boyunca verdigi destekler için tesekkür etti. Geçtigimiz dönem beraber çok güzel isler yaptiklarini belirten Yüksel, “Bu yeni dönemde de Vekillerimizle, Bakanliklarimizla, Çanakkale’miz ve Ezine’miz için gerekli tüm hizmetleri yapmaya gayret edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile