Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nin Olağan Genel Kurulu

Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nin Olağan Genel Kurulu

Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Camikebir Mahallesi'ndeki bir kahvehanede düzenlenen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, sitede kalan 4 ada parselin zemin etütlerinin yaptırdıklarını belirterek, ayrıca plankote çalışmalarının da harita mühendislerine hazırlattırılarak bakanlıktan gelen yetkililerin kontrolünden sonra onaylatılmasının sağlandığını söyledi.

Bu işlemlerden sonra sırada kooperatifin su basma ve iş yerlerinin projelerinin hazırlatılarak bakanlığın onayına sunulması işleminin gerçekleşeceğini belirten Özkan, "İnşallah kalan işlemleri de en kısa sürede bitirerek küçük sanayi sitemizin yapımını ihale aşamasına getirmek istiyoruz. Değerli üyelerimizden alacağımız destekle en güzel sanayi iş yerlerimizi Ezinemize kavuşturacağız" dedi.

Toplantıda, 2014 bilanço, gelir, gider farkı hesapları, yönetim ve denetim kurulu raporları oy çokluğuyla ibra edildi.

Kooperatifin yeni üyelerinin giriş aidatı 7 bin lira olarak belirlendi. Yönetim kurulu üyelerine verilecek huzur hakkı ücretleri ile 2015 yılı tahmini bütçesinin görüşülüp, oy çokluğuyla kabul edilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile