Fabrikanın Çelik Kasasından 4 Milyon Dolarlık Hırsızlık

Bursa'da bir fabrikanın kasasından 4 milyon dolar çalan zanlılar polis tarafından yakalandı.

Edilen bilgiye göre, olay Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Sabah saatlerinde fabrikaya gelen çalışanlar çelik kasanın açık olduğunu fark ederek ihbarda bulundu.
Olay yerine giden polis, yaptığı incelemede, iş yeri deposunun demir kapısının sert bir cisimle zorlanarak açılmak suretiyle içeri girildiğini ve 3. katta bulunan ofisteki 50'ye 50 santimetre ebadında çelik para kasasının anahtarla açıldığını gördü. Yapılan araştırmada çelik kasada bulunan 4 milyon doların çalındığını tespit eden polis, çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler çevrede yapılan aramada poşetler içinde toplam 1 milyon 467 bin 900 doları, gizlendiği yerde buldu. Bulunan para, fabrika
sahibi S.S.'ye teslim edildi. Olayı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin paraları sakladıkları yerden almaya geleceklerini düşünen polis, fabrikada pusu kurarak zanlıların gelmesini bekledi. Uzun bir bekleyişin ardından bir otomobille 4 kişi fabrikaya geldi ve 3 kişi araçtan inerek paraların saklandığı yere gitti. Burada bekleyen polis, zanlılar E.D, E.S. ve A.N.'yi fabrikada, E.D.'yi ise otomobille olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra yakaladı.
Olayla ilgili 2 kişinin daha arandığı öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile