Fadiloglu Açiklamasi 'Biz, Vatandasimizin Emrinizdeyiz'

Fadiloglu Açiklamasi 'Biz, Vatandasimizin Emrinizdeyiz'

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Eski Adalet Bakani ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayi Abdulhamit Gül ile birlikte Aktoprak Mahallesi’ndeki vatandaslarla bulustu. Coskunun zirveye ulastigi bulusmada konusan Baskan Fadiloglu, “Biz, vatandasimizin emrinizdeyiz. Allah’a sükür 21 yil önce vermis oldugunuz emaneti layikiyla yukariya çikartmaya ekip olarak gayret gösteriyoruz” dedi.

Aktoprak Mahallesi’nde düzenlenen etkinlige; AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdogan, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Eski Adalet Bakani ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayi Abdulhamit Gül, AK Parti Il Baskani Ertugrul Teymur, AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, AK Parti Sehitkamil Ilçe Kadin Kollari Baskani Hülya Kiliç ve çok sayida vatandas katildi.

Her alanda çok önemli isler yaptik

Programda konusan Eski Adalet Bakani ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayi Abdulhamit Gül, su sözleri kullandi:

“Aktoprak, 14 Mayis’ta yeni bir zaferin müjdesini simdiden veriyor. Allah, sizden razi olsun. Sag olun, var olun. Türkiye’de her zaman her alanda 20 yil Türkiye’yi gelistiren, büyüten, kalkindiran, basimizda Cumhurbaskanimiz var. Sizler her zaman AK Parti’ye destek verdiniz, Cumhurbaskanimiza destek verdiniz ve Türkiye’yi Cumhurbaskanimiz da 3 kat büyüttü. Egitimde, saglikta, ulasimda, adalette her alanda çok önemli isler yaptik. Simdi 14 Mayis’ta yeni bir destanla Türkiye Yüzyilini hep beraber kuracagiz. Istiklale devam diyecegiz. Huzura devam diyecegiz. Büyük Türkiye’ye devam edecegiz insallah. Türkiye’de, Recep Tayyip Erdogan liderliginde proje ürettik. Türkiye’yi büyütüp, kalkindirmaya, ekonomimizi, ekmegimizi, özgürlügü arttirmaya çalistik. Birligimizi, beraberligimizi, kardesligimizi hep güçlendirdik ve daha yapacak çok isimiz var. Bunlari da hep beraber yapacagiz. Elbette hepimizin eksigi var. Ama simdi darilma zamani degil. Simdi sarilma zamani. Yeni dönemde insallah Türkiye’yi daha da gelistirecegiz. Ekonomimizi artiracagiz. Ekmegimizi büyütecegiz. Refahi artiracagiz. Issiz kimse kalmayacak. Gençlerimizin yaninda olacagiz devlet olarak. Aktoprak’in her zaman yaninda olmaya devam edecegiz. Milletvekili adaylarimiz, Sehitkamil Belediye Baskanimiz, Büyüksehir Belediye Baskanimiz ile basimizda Recep Tayyip Erdogan ile sizin bütün sorularinizi önümüzdeki dönemde de yine çözme kararliligindayiz.”

Bugünkü cosku da bunun habercisidir

Programda konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, su ifadeleri kullandi:

“Aktoprak, 14 Mayis’a hazir ve lazim. Biz, vatandasimizin emrinizdeyiz. Allah’a sükür 21 yil önce vermis oldugunuz emaneti layikiyla yukariya çikartmaya ekip olarak gayret gösteriyoruz. Bugün yerel yönetimlerde Gaziantep’te yapilan hizmetlerin ana mimarlari Ankara’da basta Önceki Dönem Adalet Bakanimiz olmak üzere tüm Milletvekillerimizin sayesinde milletimize hizmetler geliyor. Bunlar söylem degil, eyleme dönmüs isler. Bugün önünde bulundugumuz sosyal tesisten baslayip Aktoprak’in imarina kadar yapilan islemlerde biz Ankara’nin gücüyle hareket ediyoruz. Burada sizlere bir müjdeyi paylasmak istiyorum. Evet, Aktoprak’in, yolun öbür tarafindaki imari belirli noktaya gelmisti. Fakat hizli trenden kaynaklanan bir sikintimiz vardi. Çok sükür Bakanimizin destegiyle sorunlari astik. Su anda o bölgede imar uygulamamiz ve ayni zamanda yol açma çalismalarimiz devam ediyor. Biz özellikle buradaki mahalle halkinin malinin elinde kalip degerlenmesi noktasinda isin basindan beri sizlerle bunlari paylastik. Su anda yapilan düzenlemeyle birlikte Allah’in izniyle yaz sonu itibariyle buralarda apartmanlarin, dubleks villalarin ruhsatini vermeye baslayacagiz. Ben, bu hizmetlerin devami noktasinda 14 Mayis’ta sizlerden büyük bir destek bekliyorum. Bugünkü cosku da bunun habercisidir.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile