Fadiloglu, Bebek Sevinci Yasayan 2 Aileyi Ziyaret Etti

Fadiloglu, Bebek Sevinci Yasayan 2 Aileyi Ziyaret Etti

“Merhaba Bebek” projesi çerçevesinde ikiz bebek sevinci yasayan 2 aileyi ziyaret eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Allah, bahtlarini açik eylesin. Allah, saglik, sihhat, afiyet versin. Allah, olmayanlara da evlat nasip etsin insallah” dedi.

Sehitkamil Belediyesi tarafindan 2013 yilindan bugüne uygulanan “Merhaba Bebek” projesi çerçevesinde bugüne kadar ilçe sinirlari içerisinde dogan tüm bebeklere hizmet verildi.

Proje ile bebeklere ilk armaganlari verilirken annelere de ‘Merhaba Bebek’ isimli egitim kitapçigi hediye ediliyor.

Her firsatta bebek sahibi olan ailelerin sevinçlerine ortak olmak için aileleri ziyaret eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, son olarak ikiz bebek sahibi olan 2 ayri aileyi ziyaret ederek bebeklerin vatana-millete hayirli evlatlar olarak yetismeleri temennisinde bulundu.

Ridvan Fadiloglu, ilk ziyaretini esnaf gezisi sirasinda karsilastigi ve evine bebek görmeye davet eden Turgay Akkaya’ya yapti. Baskan Fadiloglu, daha sonra da 12 yil çocuk hasreti yasayan Murat Küpeli’nin konugu oldu. Ailelere, “Hayirli Olsun” dilegini ileten Baskan Fadiloglu hem bebekler hem de ebeveynleriyle yakindan ilgilendi.

“Allah, saglik, sihhat, afiyet versin”

Turgay Akkaya’nin evinde konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Ben öncelikle Turgay kardesime ve esine hayirli ugurlu olsun, diyorum. Aslinda her sey bir baska seye vesile. Biz normalde esnaf ziyareti yaparken Turgay kardesimiz de benimle görüsmek istedi. Hayirli ugurlu olsun, dedik. Allah kismet ederse insallah ziyarete geliriz, dedik. Bugün de verdigimiz sözleri yerine getirmek adina ikizlerimizi ziyarete geldik. Yavrularimiz hastaneden çiktiktan sonra çok sükür bugün ikisini de kucagimiza alma imkanimiz oldu. Sag olsunlar, evlerini bize açtilar. Allah, bahtlarini açik eylesin. Allah; saglik, sihhat, afiyet versin. Allah, olmayanlara da evlat nasip etsin insallah. Allah, hiçbirimizi evlatla imtihan etmesin. Hayirli ugurlu olsun” dedi.



“Allah razi olsun kendisinden”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Turgay Akkaya, “Allah, Baskanimizdan razi olsun. Asgari ücretle çalistigimi anlattim. Allah razi olsun, Baskanimiz yardimci oldu. Baskanimiz, sag olsun telefon numarami aldi orada. Bashekimle konusmus. Hatta çocuklarin durumunu bile sormus. Bugün de çocuklarimizi ziyaret etti. Allah razi olsun kendisinden” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile